Έλαιο στρουθοκάμηλου! Η απόλυτη λύση για τις ρυτίδες λαιμού και στέρνου με πολλά άλλα οφέλη!

Το έλαιο στρουθοκάμηλου το αποκαλούν ως τον βασιλιά των ελαίων, ως έλαιο της νεότητας  και ως έλαιο λαιμού. Έχει τη δύναμη να σβήνει τις ρυτίδες, να αντιμετωπίζει αλλεργίες, να ανακουφίζει από την ψωρίαση, να επαναφέρει τα μαλλιά σε περιπτώσεις τριχόπτωσης και να σταματάει τους αρθριτικούς πόνους!

Λαιμός και ρυτίδες.

Το έλαιο στρουθοκαμήλου είναι ισχυρό αντιρυτιδικό για λαιμό πρόσωπο και στέρνο. Κι αυτό, λόγω των πολύ δυναμικών αποτελεσμάτων που φέρνει στην επιδερμίδα Η ιδιαιτερότητα του λαδιού στρουθοκαμήλου, είναι ότι ενεργεί στις πιο βαθιές στοιβάδες του δέρματος χωρίς καμία παρενέργεια!! Και όχι μόνο είναι ασφαλές, αλλά επιπλέον, πραγματοποιεί όσα υπόσχεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι λιγοστές επιχειρήσεις παραγωγής όπου υπάρχουν στη χώρα μας ανθίζουν και θεωρούνται πολλά υποσχόμενες! Υπάρχει καταναλωτικό ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι φροντίζει ιδανικά δέρματα που ταλαιπωρούνται από ψωρίαση, βαθιές ρυτίδες και  τραύματα! Είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα ενώ θεωρείτε ιδανικό και για τα ξηρά. Ενυδατικό αλλά και προστατευτικό από την αρρύθμιστη υγρασία της ακνεικής επιδερμίδας, προστατεύει από το πρόβλημα της ακμής.

Ρυτίδες: Μετά από συνεχόμενη χρήση 2 εβδομάδων το πρόβλημα των ρυτίδων έχει υποχωρήσει αισθητά! Κι αυτό γίνεται γιατί το συγκεκριμένο έλαιο, έχει την περίεργη ιδιότητα να διαπερνά όλα τα στρώματα της επιδερμίδας. Αυτή είναι μια δυνατότητα που δεν την έχει κανένα άλλο έλαιο  στον ίδιο βαθμό με αυτό της στρουθοκαμήλου. Αλλά ούτε και καλλυντικό με φυσικές ιδιότητες!

Αποτελείται από περίπου 70% ακόρεστα λιπαρά οξέα . Το μεγαλύτερο συστατικό του είναι το ελαϊκό οξύ , ένα μονοακόρεστο ω-9 λιπαρό οξύ . Περιέχει επίσης περίπου 20% λινολεϊκό οξύ (ένα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ) και 1-2% λινολενικό οξύ (ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ ).

Σχετικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν εφαρμόζεται , μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Και επουλωτική δράση.

Μέσα στα εξαιρετικά σιν του ελαίου, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν προκαλεί παρενέργειες, απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας δέρμα στεγνό και καθαρό αφού εμποδίζει πολύ δραστικά την ανάπτυξη των βακτηριδίων ενώ προστατεύει από την επίδραση του ισχυρού ηλιακού φωτός γι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντηλιακό.

Στη θεραπευτική του ικανότητα προστίθεται και η συμβατότητα του με άλλα φάρμακα. Παρόλα αυτά ρωτήστε και το γιατρό σας. Φέρνει εντυπωσιακή γρήγορη και αποτελεσματική επούλωση πληγών ενώ αντιμετωπίζει τραύματα από εκδορές πληγές ή μελανιές.

Θεαματική είναι και ή θεραπεία που προσφέρει στο καμμένο δέρμα από τον ήλιο. Όχι μόνο εμποδίζει τα ηλιακά εγκαύματα αλλά και τα θεραπεύει. Την ίδια ανακούφιση προσφέρει και σε άλλους τύπους εγκαυμάτων!

Έλαιο στρουθοκάμηλου και μαλλιά.

Για τη χρήση του στα μαλλιά απαιτείται η ανάμειξη του με ίση ποσότητα λάδι καρύδας.

Δυναμώνει τους θύλακες και επαναφέρει τα μαλλιά σε περιπτώσεις μερικής τριχόπτωσης. Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα θετικά αυτά  αποτελέσματα στην ενδυνάμωση των μαλλιών, προκαλούνται  από την ικανότητα του συγκεκριμένου ελαίου να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηριδίων. Έτσι, εμποδίζει την πτώση μαλλιών (αλωπεκία)  δυναμώνει τα  αδύναμα μαλλιά, σταματάει το γκριζάρισμα και την  πρόωρη φαλάκρα, καθώς και την ψωρίαση στο κεφάλι.

Έλαιο στρουθοκάμηλου και αρθρίτιδα.

Το έλαιο καταστέλλει αποτελεσματικά τη φλεγμονή στην αρθρίτιδα, επιστρέφει την ικανότητα για κινητικότητα και διευκολύνει την ανακούφιση από τον πόνο. Ενεργεί φθάνοντας βαθιά στο δέρμα και λειτουργεί εις βάρος των φλεγμονών, ελαφρύνοντας έτσι από τους αρθριτικούς πόνους. Έχει φυσικούς  αντι-φλεγμονώδης παράγοντες.

Δέρμα έλαιο στρουθοκάμηλου και ψωρίαση

Δέρμα: ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ψωρίασης, τις αλλεργίες και τη δερματίτιδα. Μειώνει το αίσθημα κνησμού, απαλλάσσει από την ερυθρότητα και ανακουφίζει από την απολέπιση. Η εφαρμογή του μετεγχειρητικά, έδειξε αξιοσημείωτη πρόοδο στην επούλωση των πληγών.

Το έλαιο στρουθοκαμήλου, παράγεται με όλες τις επιστημονικές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένο και εγκεκριμένο απο το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το ζώο δε θανατώνεται και το έλαιο αποσπάται εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια με απόλυτο σεβασμό απέναντι στη φύση.

εάν θέλετε να επιλέξετε έλαιο στρουθοκαμήλου, μπορείτε να συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.mystikaomorfias.gr


Copyright © www.mystikaomorfias.gr. Powered by www.gowebshop.gr