aas

Που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το καστορέλαιο

 

alternativenaturally.

Το καστορέλαιο, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Ωμέγα-9 λιπαρά οξέα, τα οποία παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά διάφορες δερματικές παθήσεις όπως η ακμή.

Παράλληλα, είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν καθαρισμού και ενυδάτωσης, καθώς λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, έχει το χαρακτηριστικό να εισχωρεί στην επιδερμίδα και να παγιδεύει την υγρασία της εμποδίζοντας την αφυδάτωση της. 

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα τονωτικά για τη φροντίδα του δέρματος, καθώς ενυδατώνει, αποτοξινώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας ρυτίδες και ουλές και καταπραΰνοντας ερεθισμούς, εκδορές και λοιμώξεις.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά καλλυντικά προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες, λοσιόν, και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν για την περιποίηση των φρυδιών και των βλεφαρίδων, καθώς οι θρεπτικές ουσίες του εισχωρούν βαθιά στο δέρμα, θρέφοντας τη ρίζα της τρίχας και ενθαρρύνοντας την ανάπτυξή της.
Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έλαια των παραγωγών σαπουνιών, καθώς πέρα από τις ενυδατικές του ιδιότητες δημιουργεί και πλούσιο αφρό.

 

Καστορέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς

 


Copyright © www.mystikaomorfias.gr. Powered by www.gowebshop.gr
aas