Λάδι μαύρης πεύκης. Η πιο ισχυρή ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου!

Λάδι μαύρης πεύκης. Η πιο ισχυρή ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου!

Λάδι μαύρης πεύκης. Η πιο ισχυρή ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου!

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ ΛΑΔΙ: Οι πευκοβελόνες του δέντρου PinusNigraέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά. Εκχυλίσματα νερού από πευκοβελόνες του δέντρου προστατεύουν το DNA από βλάβη σύμφωνα με μια μελέτη. Η μελέτη που έδωσε τον τολμηρό ισχυρισμό ότι το εκχύλισμα αυτό »διαθέτει ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικών και είναι προστατευτικό του DNA. (δημοσιεύθηκε το 2009 από το Κολέγιο των Φυσικών Επιστημών στη Νότια Κορέα. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19500637).

Το λάδι της μαύρης πεύκης επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου του ήπατος και προάγει το θάνατο των καρκινικών κυττάρων. (Πηγή: μελέτη του 2008 από την Guangdong Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου, την Κίνα. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19112901)

Το λάδι, μειώνει την χοληστερίνη, ισορροπεί την πίεση του αίματος, και μειώνει το σωματικό βάρος. (Πηγή: 2006 Ρωσική άρθρο του VoprPitan. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16739609 ).

Η ένωση ρεσβερατρόλη που περιέχει, είναι γνωστή ως αντιγηραντική. (Πηγή: Sheng Wu Gong Cheng Xue Bao. 2008 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19256329).

Το λάδι της μαύρης πεύκης μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας. Προσθέστε 2 σταγόνες λαδιού σε 1 κουταλάκι Jojoba και κάντε μασάζ στην περιοχή των νεφρών για την υποστήριξη των επινεφριδίων. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου των ρευματισμών και της αρθρίτιδας. Χρησιμοποιήστε το λάδι σε μικρές αναλογίες γι’αυτούς τους σκοπούς. Είναι επίσης ένα μέγιστο αποχρεμπτικό. Είναι καλό να λαμβάνεται εσωτερικά για κρυολογήματα, γρίπη, βήχα, μολύνσεις των πνευμόνων, κ.λ.π. Βοηθά ακόμα στην ανακούφιση από την κούραση και την νευρική εξάντληση και είναι ένα πολύ καλό απολυμαντικό. Θα βοηθήσει στην αύξηση της σωματικής δύναμης.

Ωστόσο η πιο βασική χρήση της μαύρης πεύκης είναι η καλλυντική. Το λάδι της μαύρης πεύκης είναι το σμαράγδι της αντιγήρανσης. Η βασίλισσα της ομορφιάς. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης, ανορθώνει συνολικά το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες και προσφέρει ίσως την πιο ισχυρή σύσφιξη και ανόρθωση από οποιοδήποτε άλλο προιόν (χημικό ή φυσικό) που κυκλοφορεί στην αγορά. 1 μήνας χρήσης μπορεί να προσφέρει μέχρι και 20% σύσφιξη και 15% ανόρθωση.

Βαβούλη Μαρία- Αρωματοποιός FCP

Προτού αναλάβει οποιαδήποτε πορεία της θεραπείας, ο αναγνώστης θα πρέπει να ζητήσει τη συμβουλή του γιατρού του ή άλλου φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Έλαιο Μαύρης Πεύκης (σύσφιξη-ανόρθωση)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr