Καροτέλαιο. Η σωτηρία της ώριμης επιδερμίδας. Εξαφανίζει τα γηρατειά. Σβήνει την κούραση.

Καροτέλαιο. Η σωτηρία της ώριμης επιδερμίδας. Εξαφανίζει τα γηρατειά. Σβήνει την κούραση.

 

Καροτέλαιο. Η σωτηρία της ώριμης επιδερμίδας. Εξαφανίζει τα γηρατειά. Σβήνει την κούραση.

Ένα από τα κορυφαία λάδια ομορφιάς. Αρχαίο μυστικό με ιστορία. Αναγεννά την ταλαιπωρημένη και “γερασμένη” επιδερμίδα!

Είναι απλό. Τρως καρότα ομορφαίνεις. Πας στον ήλιο καίγεσαι, παίρνεις ένα προϊόν που έχει την δύναμη του καρότου μέσα του και επαναφέρεις την υγιή σου όψη. Το καροτέλαιο, αντιστέκεται στα γηρατειά. Είναι εξαίσιο αντηλιακό αλλά δίνει και την χάρη της νιότης. Είναι εξαίσιο και πλούσιο αντιγηραντικό έλαιο ακόμη και για 18χρονα κοριτσάκια. Δεν κάνει διακρίσεις. Ευλογεί με ομορφιά όλες τις ηλικίες και δίνει στην κάθε μια ξεχωριστά αυτό ακριβώς που χρειάζεται. Λίγα έλαια έχουν αυτή τη δύναμη. Αποκλείεται να εφαρμόσεις καροτέλαιο στο πρόσωπο σου ή στην επιδερμίδα του σώματος σου και να μην ομορφήνεις.

Εξαιρετικό self tun για το σώμα ακόμη και τον χειμώνα. Αν είσαι υπερβολικά άσπρη και θες να σπάσεις την λευκότητα σου αυτό του το χαρακτηριστικό είναι τέλειο!! Πάντα το ανακατεύεις με άλλο έλαιο βάσης. Ένα πολύ καλό μυστικό για να ενισχύσεις την δράση του, είναι να να προσθέσεις στο καροτέλειο σταγόνες βιταμίνης ε. Ή να το ανακατέψεις με σησαμέλαιο που επίσης εμπεριέχει άφθονη βιταμίνη Ε. Νιάτα και ομορφιά. Αυτό είναι το καροτέλαιο!

Δοκιμάστε το για 2 εβδομάδες σε κουρασμένα ρυτιδιασμένα μάτια τις νύχτες. Όταν ξυπνήσετε το πρωί θα δείτε τα μάτια σας μεταμορφωμένα. Αν παρατηρήσετε στις περισσότερες συνταγές καλλυντικών που δίνουν οι αισθητικοί και οι αρωματοθεραπευτές, και αφορούν στις ρυτίδες των ματιών υπάρχει σχεδόν πάντα καροτέλαιο μέσα. Γιατί; Μα γιατί είναι σούπερ δυνατό και ωφέλιμο!

Είναι ιδανικό όχι μόνο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε το έλαιο (και τοπικά), αλλά και στην πρόληψη τους.

Εξαίσιο επίσης και για τα μαλλιά. Καταπολεμά την γήρανση τους. Τα μακραίνει λόγω της άφθονης βιταμίνης Α που περιέχει. Τα κάνει λαμπερά ενώ τα προστατεύει απο τον ήλιο και τις ακτίνες του. Μία απλή μάσκα με τους συνηθισμένους τρόπους εφαρμογής θα σας πείσει.

Μα γιατί είναι τόσο αποτελεσματικό το καροτέλαιο;

Περιέχει όλα εκείνα τα αντιδραστικά συστατικά στον χρόνο που είναι απαραίτητα για να τον σταματήσεις. Βήτα καροτίνη. Πολύτιμη! Super δραστική! Αναπλαστική! Επιδιορθώνει τα κύτταρα μαζί με αντιοξειδωτικά, καθώς και με βιταμίνες Α, B, C, D & E, αλλά και λιπαρά οξέα (κυρίως Petroselinic Acid).
Είναι μήπως τυχαίο που το χρησιμοποιούν οι καλλυντικές εταιρείες για την αποκατάσταση της φθοράς της επιδερμίδας σε προϊόντα after sun; Παρόλη την υψηλή τεχνολογία και τις επιστημονικές φόρμες στον τομέα της αντιγήρανσης, το καροτέλαιο, παραμένει πάντα το νούμερο 1 στην επανόρθωση του δέρματος για τις διάσημες καλλυντικές εταιρείες!

Το καροτέλαιο, δεν αναπλάθει μόνο, αλλά συντηρεί ένα δέρμα στην ακμή του. Αυτή είναι η μαγεία του!

Διαθέτει και εξαιρετικές επουλωτικές ιδιότητες. Μπορεί, λοιπόν, να γίνει για εσένα η θεραπεία κατά των ραγάδων σου ή ακόμα και διάφορων σημαδιών από παλιούς τραυματισμούς.

Προσοχή. Το καροτέλαιο χρωματίζει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μάλιστα οι περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν ακριβώς γι αυτόν τον λόγο γιατί δίνει μια όψη ροδαλής υγείας.Αν θέλετε να το προσθέσετε όμως σε ένα καλλυντικό διαρκείας δικής σας έμπνευσης, και δεν επιθυμείτε το χρώμα του, μπορείτε να βάλετε σταγόνες για να ευεργετηθείτε και όχι ποσότητα. Έτσι δεν θα σας χρωματίσει.

Αντίθετα αν το χρησιμοποιήσετε βράδυ για λεύκανση, σακούλες και ρυτίδες κάτω απο τα μάτια, δεν χρωματίζει καθόλου και φέρνει άριστα αποτελέσματα τα οποία θα σας ενθουσιάσουν μετά απο 2 βδομάδες ανελλιπούς χρήσης. Διώχνει τους μαύρους κύκλους και εξαφανίζει το πόδι της χήνας!

Επίσης το χρώμα του είναι άκρως γοητευτικό. Σε πολλές γυναίκες μάλιστα ταιριάζει και δίνει ένα άκρως ροδαλό γοητευτικό φίλτρο στο πρόσωπο. Το χρησιμοποιούν μάλιστα γι αυτό το λόγο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα άλλο έλαιο βάσης για να σπάσετε την πυκνότητα του χρώματος του ή να το φορέσετε ακόμη και σκέτο αρκεί αυτό να το κάνετε βράδυ. Ιδανικός συνδυασμός του όπως προείπαμε το σησαμέλαιο. ‘Αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα, το καροτέλαιο προλαμβάνει την ακμή, κρύβει αλλά και επουλώνει σταδιακά τις ουλές ενώ ξανανιώνει την λιπαρή επιδερμίδα! Αρκεί απο πάνω να εφαρμόσετε ως σέρουμ σκέτη καθαρή αλόη.

Επίσης αξιοσημείωτη είναι η δράση του στην εξαφάνιση των κηλίδων ηλικίας.

Τονίζουμε επίσης: Αν επιθυμείτε και σας αρέσει το ροδαλό χρώμα που φέρνει το καρότο στην επιδερμίδα σας, και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι καλύτερα να το εφαρμόσετε βράδυ και να το φορέσετε σαν κρέμα νυκτός λίγο πριν τον ύπνο.

Είναι ιδανικό επίσης σαν μάσκα ομορφιάς. Το εφαρμόζετε στο πρόσωπο σας μαζί με μέλι και νικάτε τον χρόνο. Η μάσκα αυτή, εφαρμόζεται σε πρόσωπο μάτια και λαιμό 1 έως 3 φορές την εβδομάδα. Εάν διατηρηθεί ο εικοσάλεπτος χρόνος εφαρμογής και δεν θα σας χρωματίσει.

Το καροτέλαιο εν κατακλείδι, χρησιμοποιείται σε αντιγηραντικά προϊόντα, σε κρέμες μαυρίσματος, στην αρωματοποιία, στην σαπωνοποιία,στην περιποίηση και ανάπτυξη των μαλλιών, στην επούλωση πληγών γιατί εξομαλύνει την φθαρμένη όψη του δέρματος ακόμη και στην ειδική περίπτωση ενός εγκαύματος!

Καλές ομορφιές

με ένα κλικ καροτέλαιο απο τα μυστικά ομορφιάς

Προσοχή! το κείμενο είναι πληροφοριακό και δεν αποτελεί ιατρική σύσταση.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr