Σου τελείωσε η mascara; Το μυστικό για να τη χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον 5 φορές ακόμα

Σου τελείωσε η mascara; Το μυστικό για να τη χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον 5 φορές ακόμα

Σου τελείωσε η mascara; Το μυστικό για να τη χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον 5 φορές ακόμα

by WOMANOCLOCK

Ετοιμάζεσαι να βγεις, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου και λίγο πριν βάλεις την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ σου συνειδητοποιείς ότι η mascara σου είναι… στα τελευταία της.

Αποτέλεσμα; Δε μπορείς με τίποτα να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Έχει συμβεί σε όλες μας.

Είναι απογοητευτικό και τρομερά εκνευριστικό, ιδιαίτερα όταν βιάζεσαι πολύ να φύγεις από το σπίτι και δεν έχεις προνοήσει να έχεις στο νεσεσέρ σου ακόμα μία mascara. Να που, όμως, υπάρχει λύση!

Πρόκειται για ένα τρικ που ελάχιστες γνωρίζουν, μιας και κανένας make up artist δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει τα μυστικά του σε όλες εμάς τις κοινές θνητές!

Τι πρέπει να κάνεις όταν ξεμένεις από mascara την πιο ακατάλληλη στιγμή; Κάτι που δεν απαιτεί ούτε πολύ χρόνο, ούτε κόπο. Η λύση είναι πιο απλή από ό,τι πιστεύεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ανοίξεις τη mascara σου και να περάσεις γρήγορα μία φορά το βουρτσάκι της κάτω από τη βρύση, με το νερό να τρέχει. Έπειτα, κλείνεις το προϊόν, κουνάς ελαφρώς, περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα και voilà!

H mascara σου είναι σχεδόν σαν καινούρια. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για τουλάχιστον πέντε φορές ακόμα.

Μη μπεις, όμως, στον πειρασμό να ξαναβρέξεις με νερό το βουρτσάκι, διότι με το πέρασμα της ώρας θα παρατηρήσεις κομματάκια του προϊόντος να έχουν καταλήξει ακριβώς κάτω από τα μάτια σου, τονίζοντας τους κύκλους και κάνοντας σε να μοιάζεις κουρασμένη και απεριποίητη.

Ωραίο το κόλπο αυτό, αλλά –δυστυχώς- είναι μόνο για μία φορά.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr