Λίγο μηλόξιδο τη μέρα, την κοιλίτσα κάνει πέρα

Λίγο μηλόξιδο τη μέρα, την κοιλίτσα κάνει πέρα

Λίγο μηλόξιδο τη μέρα, την κοιλίτσα κάνει πέρα

Από: Βίκυ Χριστοπούλου
Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά μην ξεγελαστείς και ξεχάσεις την υγιεινή διατροφή σου, απλά και μονό γιατί “ξανακρύφτηκες” κάτω από ένα ελαφρύ πουλοβεράκι! Το υγιές σώμα δεν χαμπαριάζει από εποχές. Γι’ αυτό και εμείς σου αποκαλύπτουμε το μυστικό όλων των μοντέλων και fashion bloggers για επίπεδη κοιλιά όλο το χρόνο!

Το συγκεκριμένο μυστικό ίσως κρύβεται αυτή τη στιγμή στην κουζίνα σου. Και ακόμη και αν δεν το βρεις εκεί, θα το συναντήσεις σίγουρα στα ράφια όλων των σούπερ μάρκετ και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή. Ο λόγος βέβαια για το μηλόξιδο, το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα για τον μεταβολισμό και την γραμμή σου. Πιο συγκεκριμένα, βοηθάει τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ παράλληλα ενισχύει το μεταβολισμό και απομακρύνει το επιπλέον λίπος από το σώμα. Αποτελεί επίσης ένα θαυμάσιο διουρητικό, το οποίο βοηθάει το σώμα να αποβάλλει τα περιττά υγρά που μας κάνουν να αισθανόμαστε φούσκωμα.

Bonus: Εκτός των άλλων, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ρυθμίζει την ινσουλίνη και την πίεση, ενώ έχει και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:
Κατανάλωσέ το μόλις ξυπνήσεις, προσθέτοντάς μία κουταλιά του γλυκού στο πρωινό σου smoothie ή σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό μαζί με 2 κουτ. γλυκού μέλι.

 

www.olivemagazine.gr

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία. Απαλείφει τις ραγάδες.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr