Επίπεδη κοιλιά σε 7 ημέρες: Πώς θα το καταφέρουμε;

Επίπεδη κοιλιά σε 7 ημέρες: Πώς θα το καταφέρουμε;

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Μπορούμε να κάψουμε λίπος από την περιοχή της κοιλιάς γρήγορα, αρκεί να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Μπορεί να είμαστε καθημερινά υπερβολικά απασχολημένοι για να αφιερώσουμε χρόνο στη γυμναστική. Ίσως, πάλι, να φταίει η τεμπελιά.

Σε κάθε περίπτωση, το να χάσουμε περιττά κιλά και λίπος από την περιοχή της κοιλιάς δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Χρειάζεται προσπάθεια, ναι, αλλά από την πρώτη στιγμή που θα πάρετε την απόφαση (και θα ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές), σύντομα τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.
Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής, που θα ακολουθείτε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, και θα περιλαμβάνει αερόβια άσκηση, αλλά και ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως οι κάμψεις, οι προβολές και οι έλξεις, για να κάψετε λίπος και να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα ταυτόχρονα.

Συμπληρώστε τις ασκήσεις σας με ασκήσεις που στοχεύουν την περιοχή της κοιλιάς, όπως κοιλιακούς και άρσεις ποδιών. Μια άσκηση που πρέπει να κάνετε τακτικά, επίσης, είναι η σανίδα, για 30 με 60 δευτερόλεπτα τη φορά, για 4 σετ.
Μειώστε την κατακράτηση υγρών στο σώμα σας, ελαττώνοντας την κατανάλωση αλατιού. Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί να προκαλέσει υπέρταση, αφυδάτωση, αύξηση βάρους και πολλές ακόμη επιπλοκές. Προσθέστε γεύση στο φαγητό σας με μπαχαρικά και βότανα.

Είναι σημαντικό να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας. Καταναλώστε μόνο φρέσκες, μη επεξεργασμένες τροφές. Λαχανικά, φρούτα, κοτόπουλο, ψάρια και γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά. Αποφύγετε εντελώς τις επεξεργασμένες τροφές, που είναι γεμάτες ζάχαρη, αλάτι και τρανς λιπαρά.
Προσπαθήστε να αποφύγετε το στρες, καθώς – το πιστεύετε ή όχι – παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο βάρος μας. Η ορμόνη που εκκρίνεται όταν είμαστε αγχωμένοι, η κορτιζόλη, σε μεγάλες συγκεντρώσεις είναι ένας από τους παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν παχυσαρκία.

www.iatronet.gr

Αρκευθος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα-αδυνατίζει.

Φύκια – σκόνη για αδυνάτισμα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Το μαγικό σαπούνι ενάντια στην κυτταρίτιδα.100% επιτυχία

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr