Μυστικά ομορφιάς με το αγαπημένο ροδόνερο!

Μυστικά ομορφιάς με το αγαπημένο ροδόνερο!

 

Το ροδόνερο κατατάσσεται ανάμεσα στα αρχαιότερα, φυσικά μυστικά ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές του, μπορεί να αποτελέσει την ανέξοδη λύση σε πολλά beauty προβλήματά μας.

#1. Αντί του τόνερ

Τόνωσε την επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας ροδόνερο στη θέση του τόνερ που άπλωνες συνήθως. Το ροδόνερο είναι εξίσου αποτελεσματικό, αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και μυρωδάτη.

#2. Κατά των σκουρόχρωμων κηλίδων και των στιγμάτων

Αν έχεις σκούρες κηλίδες ή στίγματα στο δέρμα σου λόγω της ηλικίας ή της έκθεσης στον ήλιο, το ροδόνερο μπορεί να γίνει ο καλύτερος φυσικός σύμμαχός σου! Μερικές σταγόνες ροδόνερου πάνω στις προβληματικές περιοχές λίγο πριν κοιμηθείς θα βελτιώσουν την εμφάνιση της επιδερμίδας σου.

#3. Για καθαρισμό και ντεμακιγιάζ

Χάρη στις στυπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές του, το ροδόνερο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα εντελώς φυσικό και ανέξοδο καθαριστικό, απομακρύνοντας τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και το μακιγιάζ που φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας.

#4. Κατά οποιοδήποτε ερεθισμών

Κοκκινίλες μετά το ξύρισμα; Ερεθισμένη επιδερμίδα; Μικρά σπυράκια; Λίγο ροδόνερο αρκεί για να καταπραΰνει την επιδερμίδα σου και να σε ανακουφίσει από την όποια ερυθρότητα και τους ερεθισμούς.

#5. Για πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά

Ξέπλυνε τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο με ροδόνερο. Αυτό θα τονώσει το τριχωτό της κεφαλής σου ενώ παράλληλα θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο λαμπερά, πόσο μάλιστα αν είναι άτονα ή θαμπά.

#6. Κατά των μαύρων κύκλων

Αν ταλαιπωρείσαι από μαύρους κύκλους, τότε εμπότισε μερικά pads ή κομματάκια από βαμβάκι με ροδόνερο και τοποθέτησέ τα κάτω από τα μάτια σου (στην περιοχή των μαύρων κύκλων) για μερικά λεπτά. Το ροδόνερο θα μειώσει το πρήξιμο και θα κάνει το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο.

#7. Βοηθά στο να χαλαρώσεις

Γέμισε το μπάνιο σου και πρόσθεσε λίγο ροδόνερο στο νερό. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητές του αλλά και στο διακριτικό άρωμά του, το ροδόνερο αναζωογονεί τις αισθήσεις προσφέροντάς σου χαλάρωση και ηρεμία.

#8. Καταπολεμά την ξηροδερμία και ενυδατώνει

Χρησιμοποίησε το ροδόνερο αμέσως μετά το μπάνιο, στη βρεγμένη ακόμη επιδερμίδα σου για να την ενυδατώσεις και να της χαρίσεις λάμψη.

www.queen.gr

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr