Μυστικά για να σβήσεις τα σπυράκια!

Μυστικά για να σβήσεις τα σπυράκια!

Tips για τα σπυράκια
Δεν θα σου πω ψέματα, η ακμή χρειάζεται ιατρική αγωγή και παρακολούθηση.

Όμως εάν δεν αντιμετωπίζεις μεγάλο πρόβλημα, συνέχισε το διάβασμα…
Σου έχω 5 tips που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς πιο γρήγορα από ενοχλητικά σπυράκια

1. Χαμομήλι
Βράσε χαμομήλι και άφησε το να κρυώσει για περίπου 30 λεπτά. Σούρωσε το και φύλαξε το σ’ ένα γυάλινο μπουκαλάκι-σπρέι. Αυτή θα είναι η νέα σου αγαπημένη λοσιόν. Σε καθαρό δέρμα, αφού έχεις πλυθεί με το σαπούνι σου, ρίξε άφθονη ποσότητα χαμομηλιού σ’ ένα βαμβάκι και άπλωσε το στο πρόσωπό σου γενναιόδωρα. Μπορείς να το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ.
Είναι σούπερ αντισηπτικό, καταπραΰνει ερεθισμούς και κοκκινίλες και αφήνει το δέρμα λαμπερό.

2. Οινόπνευμα
Ξέρω & ξέρεις ότι 9 στις 10 φορές που θα εμφανιστεί ένα ενοχλητικό σπυράκι, θα μπεις στον πειρασμό και θα το σπάσεις…Γι αυτό μην ξεχνάς πάντα να βάζεις καθαρό οινόπνευμα στο σπυράκι σου, ώστε να αποφεύγεις τις περαιτέρω μολύνσεις.

3. Σαλικυλικό Οξύ
Αυτό είναι το συστατικό που πρέπει να αναζητάς στις κρέμες και στα σαπούνια σου (ακόμα και στις μάσκες σου). Δρα εναντίον του σμήγματος και βοηθά στην εξυγίανση της επιδερμίδας σου.

4. Ντεπόν / Ασπιρίνη
(Όχι για να τα πιεις….) Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ που περιέχουν κάνει θαύματα στο να μειώνει το πρήξιμο στα σπυράκια σου και σε βοηθά να απαλλαγείς από αυτά πιο γρήγορα καθώς τα ξεραίνει. Πάρε ένα ντεπόν ή μια ασπιρίνη και λιώσε τα με λίγες σταγόνες νερό μέχρι να γίνουν μια παχύρρευστη κρέμα. Αφού έχεις καθαρίσει το δέρμα σου, άπλωσε επάνω στα σπυράκια και άφησέ το να δράσει όλη την νύχτα. Το πρωί αφαιρείς με λίγο νερό τα υπολείμματα.
(!) Μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά.

5. Πρόπολη
Ένα προϊόν μέλισσας που είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό. Αντισηπτική, και αντιμικροβιακή, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις μολύνσεις. Μπορείς να την χρησιμοποιείς σκέτη σαν λοσιόν ή μαζί με το χαμομήλι (που είπαμε πιο πάνω). Ρίξε λίγη πρόπολη στο βαμβάκι σου και άπλωσε σε όλο σου το πρόσωπο, επιμένοντας στην περιοχή του Τ και στο πιγούνι. Θα την βρεις στο φαρμακείο, σε μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα ή θα την ζητήσεις από μελά.

tipsgiatosoma.blogspot.gr

BEAUTY O. Καλλυντική κρέμα ακμής κατά της λιπαρότητας.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Απολεπιστικό Gel Καθαρισμού για λιπαρή επιδερμίδα χωρίς ακμή και στίγματα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr