Σβήστε τις ρυτίδες με σπιτική κρέμα προσώπου

Σβήστε τις ρυτίδες με σπιτική κρέμα προσώπου

 

Φτιάξτε σπιτική κρέμα προσώπου που θα σας βοηθήσει να σβήσετε τις ρυτίδες σε 7 μόλις ημέρες. Ως γνωστόν η διαδικασία της γήρανσης έχει αρνητική επίδραση στην επιδερμίδα, το πρόσωπο μας που κάποτε ήταν σφριγηλό και νεανικό αρχίζει να χάνει τη λάμψη του, να «ζαρώνει» και να αποκτά ρυτίδες. Αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τα ίδια προϊόντα εδώ και καιρό, που στοιχίζουν μια περιουσία αλλά δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάστε τη σπιτική κρέμα προσώπου που δρα κατά των ρυτίδων.

Πρόκειται για μια σπιτική κρέμα προσώπου που μπορείτε να την παρασκευάσετε μόνοι σας και αποτελείται εξολοκλήρου με αγνά φυσικά υλικά τα οποία είναι ασφαλή για οποιονδήποτε τύπο δέρματος και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το χρώμα του δέρματος, μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Πως να φτιάξτε την κρέμα κρέμα προσώπου για τις ρυτίδες

 

Ταιριάζει με όλους τους τύπους δέρματος και το πιο σημαντικό, θα αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο
1 κρόκο αυγού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι βαζελίνη φαρμακευτική

Διαδικασία:

Για αρχή βάλτε τη βαζελίνη στον ατμό ή σε μπεν μαρί και αφήστε μερικά μερικά λεπτά μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια αφαιρέστε από τη φωτιά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατέψτε καλά για αρκετή ώρα, μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Τέλος, αδειάστε σε δοχείο ή ένα άδειο κουτί που κλείνει με καπάκι.
Διατηρείτε στο ψυγείο.
Tip: Μη βάζετε διπλή δόση για μεγαλύτερες ποσότητες γιατί θα διαρκεί περισσότερες ημέρες, επειδή περιέχει φυσικά υλικά είναι προτιμότερο να φτιάχνεται και να χρησιμοποιείται όσο τα υλικά είναι φρέσκα.

Οδηγίες:

Εφαρμόστε την αντιρυτιδική κρέμα σε καθαρό πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ, με κυκλικές κινήσεις, για μισή ώρα περίπου. Στη συνέχεια αφαιρέστε την μεγαλύτερη στρώση με ένα βαμβάκι που έχετε εμποτίσει με ανθρακούχο νερό ή με βρεγμένο πανί.

Συμβουλή: Απλώστε στο πρόσωπο 2 ώρες πριν τον ύπνο, διότι το δέρμα θα χρειαστεί τουλάχιστον 1 ώρα να την απορροφήσει πλήρως.

www.votanonkipos.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr