Φτιάχνουμε μάσκα ομορφιάς για περιποίηση του λαιμού

Φτιάχνουμε μάσκα ομορφιάς για περιποίηση του λαιμού

Συνήθως δε δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιποίηση του λαιμού και ίσως είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε οι περισσότερες. Παίζει σημαντικό ρόλο στην εξωτερική εμφάνιση, καθώς μπορούμε να καταλάβουμε την ηλικία κάποιου, βλέποντας σε τι κατάσταση είναι το δέρμα στην περιοχή. Αν φαίνεται σφριγηλό και νεανικό, δίνει επιπλέον πόντους στην εξωτερική μας εμφάνιση. Γιαυτό καλό είναι να φροντίσουμε από νωρίς. Διότι αν δε δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιποίηση του, με την πάροδο του χρόνου θα αφαιρέσει αρκετούς «πόντους» από την εξωτερική μας εμφάνιση και θα προδώσει την ηλικία μας.

Περιποίηση του λαιμού με αγγούρι και μέλι

Προτείνω σε όλες να δοκιμάσουν την παρακάτω συνταγή. Θα βοηθήσει στην περιποίηση της περιοχής του λαιμού και του μπούστου, διατηρώντας νεανική όψη για πάντα.

Θα Χρειαστείτε:

Αγγούρι
Μέλι

Διαδικασία:
Η συγκεκριμένη συνταγή δεν βασίζεται τόσο σε μάσκα ομορφιάς, αλλά χρησιμοποιεί 2 υλικά της φύσης για να παρέχουν στο δέρμα τις ωφέλιμες ιδιότητες που περιέχουν.
Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές φέτες και στη συνέχεια καθόμαστε σε ένα σημείο του σπιτιού, που μας επιτρέπει να τεντώσουμε το λαιμό και να αλείψουμε όλη την επιφάνεια με μέλι. Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, τοποθετούμε πάνω τις ροδέλες από το αγγούρι και ύστερα αλείφουμε.

Οδηγίες:
Πρέπει να γνωρίζετε πως η συγκεκριμένη συνταγή, είναι καλό να επαναλαμβάνεται 2 – 3 φορές το μήνα. Αν τόσα χρόνια, είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας και έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτες ρυτίδες, μπορείτε να επαναλάβατε μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα.

www.votanonkipos.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr