Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς με μία ασπιρίνη και ένα κουτάλι

Χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς με μία ασπιρίνη και ένα κουτάλι

 

Πώς συνδέεται ένα κουτάλια με τις ασπιρίνες; Η απάντηση είναι απλή και αρκετά χρήσιμη, στη συνέχεια θα δούμε πώς μπορούμε να εξαφανίσουμε τις σακούλες απ’ τα μάτια, να λευκάνουμε τα νύχια και να απομακρύνουμε σκασμένο δέρμα και κάλους στα πόδια. Φυσικά σε όλα αυτά θα μας βοηθήσουν αντικείμενα και τροφές που έχουμε στην κουζίνα.

Σακούλες κάτω από τα μάτια, βάλτε ένα κουτάλι

Τα κουρασμένα και πρησμένα μάτια δημιουργούν σακούλες, τώρα μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

Πως θα το πετύχετε:
Βάλτε στο ψυγείο ή την κατάψυξη 2 κουτάλια. Μόλις αποκτήσουν χαμηλή θερμοκρασία, βγάλτε και τοποθετήστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Σε λίγα λεπτά θα δείτε τις σακούλες να υποχωρούν.

 

Σκασμένα χείλη, βάλτε ζάχαρη

Θέλετε τα χείλη να γίνουν ζουμερά και όμορφα και να απαλλαγείτε από τη ξηροδερμία; Για να ξεφορτωθείτε σε λίγα μόνο λεπτά τα σκασμένα χείλη, ακολουθήσετε την απλή και εύκολη συνταγή που παρουσιάζουμε παρακάτω.

Πως θα το πετύχετε:
Ανακατέψτε λίγο μέλι, με ελάχιστη ζάχαρη και προσθέστε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά και τρίβοντας ελαφρά απλώστε το μείγμα στα χείλη. Σε ελάχιστα λεπτά το μείγμα που φτιάξαμε θα κάνει τέλεια απολέπιση και τα χείλη θα είναι και πάλι όπως πριν.

Λευκά Νύχια, βάλτε οδοντόκρεμα

Θέλετε να λευκάνετε ακόμη περισσότερο τα νύχια, για να τους θαμπώσετε όλους και να αναρωτιούνται πώς το καταφέρατε; Ε, λοιπόν ο τρόπος είναι απλώς.

Πως θα το πετύχετε:
Απλώστε λίγη οδοντόκρεμα στα νύχια και αφήστε τουλάχιστον 5 λεπτά να δράσει. Μόλις ξεπλύνετε και αφαιρέσετε την οδοντόκρεμα, θα παρατηρήσετε πως είναι πιο λευκά από ποτέ.

Σκασμένες φτέρνες, η ασπιρίνη μας δίνει τη λύση

Σε όλους έχει τύχει να έχουμε κατά καιρούς σκασμένες φτέρνες και γνωρίζουμε πως εκτός από αντιαισθητικό, είναι και ενοχλητικό. Όμως μην πανικοβάλλεστε, υπάρχει λύση για τη γρήγορη καταπολέμηση και αφαίρεση τις ξηροδερμίας από τις φτέρνες.

Πως θα το πετύχετε:
Διαλύουμε σε φρέσκο χυμό λεμονιού, 5 ασπιρίνες και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ασπιρίνη. Τρίψτε καθημερινά τις φτέρνες με το μείγμα και το πρόβλημα θα εξαφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

www.votanonkipos.gr

Αλόη έλαιο. Έλαιο βελούδου.

Αιθέριο έλαιο κύμινο. Το αναλγητικό, το λιποδιαλυτικό.

Βούτυρο κακάο. Βούτυρο μαλακτικό, λάμψης, εναντίων των ραγάδων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr