Απλά tips για να φαινόμαστε νέοι

Απλά tips για να φαινόμαστε νέοι

Επειδή κανείς δεν θέλει σημάδια πρόωρης γήρανσης δείτε πώς θα…σταματήσετε τον χρόνο.

Γράφει: Διάκος Θοδωρής

Απλά tips για να φαινόμαστε νέοι
Ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας, αλλά και μέσα στον οργανισμό μας. Δεν υπάρχει τρόπος να τον γυρίσουμε πίσω, αλλά σίγουρα μπορούμε να αντιστρέψουμε λίγη από την ζημιά που έκανε στο δέρμα μας. Αν, λοιπόν, θέλετε το δέρμα σας να είναι πιο λαμπερό, ελαστικό και υγιές από ποτέ, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές…

Πίνουμε πολύ νερό
Είναι ο πρώτος και ίσως ο πιο σημαντικός κανόνας για την υγεία μας. Πρέπει πάντα να πίνουμε άφθονο νερό μέσα στην ημέρα, ώστε ο οργανισμός μας να λειτουργεί σωστά—και αυτό το νερό ενυδατώνει και κάνει το δέρμα μας να λάμπει. Επιπλέον, το να πίνουμε αρκετό νερό βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, μέσω της εφίδρωσης.

Τρώμε περισσότερη πρωτεΐνη
Το κολλαγόνο και η ελαστίνη στην επιδερμίδα μας εξασθενούν όσο περνούν τα χρόνια, προκαλώντας ρυτίδες. Οι τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη περιέχουν απαραίτητα αμινοξέα που δεν αφήνουν τις ρυτίδες να σχηματιστούν τόσο εύκολα. Επιπλέον, όταν βάζουμε πρωτεΐνη στην διατροφή μας, την κάνουμε πιο ισορροπημένη, με αποτέλεσμα καλύτερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, λιγότερο στρες και καλύτερη γενικότερη κατάσταση υγείας.

Τρώμε και πολλά αντιοξειδωτικά
H υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει τεράστια βλάβη στο δέρμα μας, όπως και οι τοξίνες και τα χημικά στον αέρα. Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό, που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, χρειαζόμαστε αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C. Τα βρίσκουμε σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όπως οι πιπεριές, τα καρότα και οι ντομάτες.

Κοιμόμαστε αρκετά
Αν κοιμάστε λιγότερες από επτά ώρες κάθε νύχτα, τότε μην περιμένετε το δέρμα σας να είναι λαμπερό, ούτε να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι. Όταν κοιμόμαστε, το σώμα μας αναδομεί τον εαυτό του, και αποβάλλει τοξίνες. Η έλλειψη ύπνου προκαλεί τεράστια προβλήματα, όπως αυξημένο στρες και κακές διατροφικές συνήθειες – που με την σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρές παθήσεις.
Φυσικά συστατικά για το δέρμα μας

Τα προϊόντα ομορφιάς που βρίσκουμε στα καταστήματα κάνουν καλή δουλειά—αλλά όχι πάντα. Και συνήθως κοστίζουν ακριβά. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε φυσικά συστατικά στην ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου σας, όπως αλόη ή γιαούρτι.

www.iatronet.gr

Οδοντόκρεμα τετραπλού αποτελέσματος. (πέτρα, ουλίτιδα, τερηδόνα -φυσική λεύκανση) ALOE gel

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr