Το Σανταλόξυλο Αποτελεί Έναν Φυσικό Σύμμαχο Για Την Ομορφιά Μας.

Το Σανταλόξυλο Αποτελεί Έναν Φυσικό Σύμμαχο Για Την Ομορφιά Μας.

 

Το σανταλόξυλο χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων καθώς έχει θεραπευτικές αλλά και φαρμακευτικές ιδιότητες.

Η αντιφλεγμονώδης δράση του απαλύνει την δυσάρεστη αίσθηση καψίματος που μπορεί να προκληθεί στο δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ή τα προβλήματα της ακμής.

Ακόμη, οι αντισηπτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητές του, εμποδίζουν την ανάπτυξη ακμής, αποτρέπουν τις φλεγμονές, τις πληγές ή τους τραυματισμούς, και η στυπτική το δράση συμβάλλει στην σύσφιξη των πόρων του προσώπου, λειτουργώντας ως φυσικό toner.

Δείτε πως μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε.

Θαυματουργό για τις ρυτίδες.

Η σκόνη σανταλόξυλου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων και να καταπολεμήσει τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο καθώς έχει αποδειχθεί πως έχει πολύτιμη δράση ενάντια στις βλάβες που δημιουργούν οι ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα. Είναι γεγονός πως εκτός από το πέρασμα του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο, η σκόνη και η ρύπανση μπορούν να επιδεινώσουν τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο. Χρησιμοποιείστε την σκόνη σανταλόξυλου σε συνδυασμό με ροδόνερο για φυσικές αντιγηραντικές μάσκες προσώπου.

Πολύτιμο για το λιπαρό δέρμα.

Το σανταλόξυλο είναι ευεργετικό για το λιπαρό δέρμα, προσφέροντας εξισορρόπηση αλλά και ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου. Χρησιμοποιείστε σκόνη σανταλόξυλου, γιαούρτι και σκόνη κουρκουμά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για περίπου 30 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Ιδανικό για την ακμή και τα μαύρα στίγματα.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής και η επιδερμίδα σας έχει την τάση να παράγει σμήγμα, χρησιμοποιείστε το σανταλόξυλο ως μια εναλλακτική θεραπεία καθαρισμού και αντιμετώπισης αυτών των δερματικών προβλημάτων. Αναμείξτε την σκόνη σανταλόξυλου με λάδι καρύδας και σκόνη κουρκουμά και απλώστε την μάσκα στο δέρμα σας για να απαλλαγείτε από μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Ωφέλιμο για την επιδερμίδα.

Η σκόνη σανταλόξυλου συμβάλλει αποτελεσματικά στην βελτίωση της επιδερμίδας, καθώς σας βοηθά να απαλλαγείτε από τον ανομοιογενή τόνο του δέρματος. Ανακατέψτε την με λίγο γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας, κάνοντας μια μάσκα που θα σας ωφελήσει με φυσικό τρόπο.

govastileto.gr

Βρες εδω Αιθέριο Έλαιο Σανταλόξυλο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr