Μαύροι κύκλοι . Πως θα φτιάξεις την μοναδική συσφικτική λευκαντική μάσκα με καφέ!

Μαύροι κύκλοι . Πως θα φτιάξεις την μοναδική συσφικτική λευκαντική μάσκα με καφέ!

 

Μαύροι κύκλοι τέλος. Φτιάξε και εσύ αυτή τη σπιτική κρέμα κατά των μαύρων κύκλων με βάση τον καφέ και πες αντίο στους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους.

Μαύροι κύκλοι τέλος

Οι μαύροι κύκλοι είναι πολύ μεγάλο θέμα για όλες μας και πολλές φορές έχουμε χαλάσει πολλά χρήματα για κρέμες και ακριβά προϊόντα που δεν μας κάνουν τίποτα. Μην ανησυχείς όμως, γιατί σου έχω τη λύση. Μία κρέμα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να εξαφανίσεις μία για πάντα τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη κρέμα:

Μισή κούπα ελληνικό καφέ
Μισή κούπα λάδι αμυγδάλου ή καρύδας
Ένα μικρό βαζάκι να κλείνει καλά
Ένα σουρωτήρι
Ένα πολύ ψιλό και λεπτό πανί

Διαδικασία
Για αρχή πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου με τους καλύτερους καφέδες και αγόρασε τον πιο μυρωδάτο ελληνικό καφέ που θα βρεις. Γύρνα σπίτι και βάλε τον καφέ σε ένα μεγάλο βαζάκι που κλείνει καλά. Αφού βάλεις τον καφέ, πρόσθεσε μέσα και το λάδι αμυγδάλου ή καρύδας.

Αφού βάλεις και τα δύο προϊόντα στο βαζάκι, ανακάτεψε τα με ένα κουταλάκι και άσε το βαζάκι σε κανονικό περιβάλλον για πέντε μέρες. Όταν περάσουν οι πέντε μέρες, πάρε το σουρωτήρι σου και τοποθέτησε του το πολύ ψιλό πανί. Ρίξε πάνω στο πανί το μείγμα του καφέ με το λάδι και στύψε το καλά να βγάλει όλα τα υγρά του. Βάλε το ζουμί του καφέ σε ένα μικρό μπουκαλάκι και φύλαξε το εκτός ψυγείου.

Η κρέμα μας είναι έτοιμη να την απλώσουμε στους μαύρους κύκλους. Βάλε λίγο από το μείγμα σε ένα βαμβάκι ή λίγες σταγόνες στα δάχτυλα σου και άπλωσε το απαλά στους μαύρους κύκλους σου. Άσε το να δράσει όλο το βράδυ και το πρωί καθάρισε το πρόσωπο σου. Θα δεις άμεσα αποτελέσματα σε μία εβδομάδα.

/www.eisaimonadiki.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

BEAUTY O PEPTIDE LIFT-CREAM. Κρέμα ανάπλασης για άνδρες και γυναίκες.

Κρέμα ματιών-χειλιών. Για πόδι χήνας, μαύρους κύκλους, πρήξιμο και ρυτίδες καπνιστού.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr