Μάσκα προσώπου που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα.

Μάσκα προσώπου που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα.

 

 

 

Ενυδατώνει φοβερά, θεραπέυει τις γραμμές κάτω απο τα μάτια και τον λαιμό. Η επιδερμίδα λάμπει.

Το αγγουράκι είναι ένα εξαιρετικό καλλυντικό που συμβάλει στην επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού. Γι αυτό το σκοπό αν γίνεται, χρήσιμο θα ήταν να τρώτε συχνά, όλη την ημέρα . Ειδικά σε περίπτωση που το δέρμα σας παρουσιάζει διάφορα προβλήματα γιατί έχει την τάση να τα διορθώνει και εκ των έσω.

Αγορά.


Καλύτερα να αγοράζετε αγγουράκια από κάποιο γνωστό σας παραγωγό ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη ή να επιλέγετε αγγουράκια υδροπονίας που είναι απαλλαγμένα από χημικά. (υπάρχουν βέβαια πάντα και τα βιολογικά αν δεν είναι για εσάς απαγορευτική η τιμή τους)

Η παρακάτω μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται σε τακτική βάση γιατί πέρα από την άμεση σύσφιξη που επιθυμούμε όλες, προσφέρει επίσης και τρομερή πρόληψη στην αντιγήρανση. Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος είτε μας αρέσει είτε όχι τις περισσότερες φορές, λύνεται πριν εμφανιστεί!

Όμως επειδή ποτέ δεν είναι αργά, ας ακολουθήσουμε την παρακάτω ανέξοδη συνταγή απολαμβάνοντας το αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα που ο καιρός ανοίγει. Και τα δύο φυσικά συστατικά (αγγουράκι-αβοκάντο) δίνουν αντηλιακή προστασία (δεν αντικαθιστούν το αντηλιακό απλώς προλαμβάνουν τις κυτταρικές βλάβες κι ενισχύουν την άμυνα του δέρματος) ενώ εισχωρούν βαθιά στο δέρμα δίνοντας τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζεται.

Το αβοκάντο είναι επίσης τόσο πολύτιμο γιατί περιέχει ένα στοιχείο μοναδικό για την επιδερμίδα. Το φρουτέλαιο που εμπλουτίζει το περιεχόμενο του με 14 ανεκτίμητα μεταλλικά στοιχεία! Ο συνδυασμός αυτών των 2 υλικών σφίγγει τις ουλές, δίνει ελαστικότητα στην επιδερμίδα ενώ λάμπει από υγεία και ομορφιά. Εάν θέλετε μπορείτε πάντα να προσθέσετε και λίγο μέλι στην παρακάτω μάσκα σας.

Υλικά

-2 κουταλιές της σούπας πολτοποιημένο αγγούρι
-2 κουταλιές της σούπας πολτοποιημένη ψίχα ώριμου αβοκάντο.

 

Χρήση: Αφού αναμίξετε, απλώνετε στο πρόσωπο σας και αφήνεται να δράσει επί 20 λεπτά. Συχνότητα: Έως 2 φορές την εβδομάδα.

Μυστικό:

…είναι ιδανική και για τα μάτια. Απλώς αφού απλώσετε την μίξη σας, για να μην σας τραβάει σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή, προσθέστε και λίγες σταγόνες ελαιολάδου η αμυγδαλέλαιου στο τόξο των ρυτίδων.
Δίνει άμεσα αποτέλεσμα στην όψη της επιδερμίδας ενώ είναι για όλες τις ηλικίες. Αν μάλιστα είστε 20 χρονών καλό θα είναι να την αρχίσετε από τώρα και να την εφαρμόζετε στο δέρμα σας για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Θα αργήσετε να μεγαλώσετε!

Ζωή Κυροπούλου πηγή:www.egoismos.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr