Μαλλιά Bronde – Ούτε ξανθά, ούτε καστανά- Η νέα τάση που ξετρελαίνει τις γυναίκες.

Μαλλιά Bronde – Ούτε ξανθά, ούτε καστανά- Η νέα τάση που ξετρελαίνει τις γυναίκες.

 

 

Η καινούργια τάση στο χρώμα των μαλλιών κινείται ανάμεσα σε ξανθό και καστανό, σε blonde και brown που δημιουργούν το bronde, το νέο στυλ που θα φορεθεί πολύ από το φθινόπωρο.

Πρώτη η Ζιζέλ επέτρεψε στον κοµµωτή της να μεταμορφώσει το χρώμα των μαλλιών της σε bronde. Στην πραγματικότητα είναι µια «επιστροφή στις ρίζες», σε έναν πιο φυσικό τόνο του ξανθού, αυτού που έχουν τα κορίτσια στην εφηβεία.

Με αυτό το χρώμα πρωτοεμφανίστηκε η Μπριζίτ Μπαρντό το 1955, ενώ αυτήν την απόχρωση είχε στα μαλλιά η Φέι Ντάναγουεϊ στην “Υπόθεση Τόµας Κράουν”.

 

 

Το κλειδί της τέλειας bronde απόχρωσης βρίσκεται στον τρόπο εφαρμογής. Ο κοµµωτής βάφει εναλλάξ τα στρώματα που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού με δύο διαφορετικής έντασης αποχρώσεις του καστανού χρώματος, μία ανοιχτή και μία πιο σκούρα. Επίσης φροντίζει ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στις ρίζες και τις άκρες.

Μαλλιά Bronde Ούτε ξανθά, ούτε καστανά! Η νέα τάση που ξετρελαίνει τις γυναίκες

Το καινούργιο χρώμα έχει το πλεονέκτηµα ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανάλογα με την ποσότητα του ξανθού και του καστανού που περιέχει. Η σωστή απόχρωση επιλέγεται ανάλογα με τον τόνο της επιδερµίδας. Εάν είναι ψυχρή (δηλαδή ροδαλή), τότε η καστανή απόχρωση σε ζεστούς τόνους, όπως του μελιού, πρέπει να είναι πιο έντονη από την ξανθιά.

 

 

Η φίρμα για προϊόντα μαλλιών L’Oréal Professionnel επέλεξε ως πρότυπο για τα μαλλιά bronde για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014 την Helena Bordon, μια βραζιλιάνα μπλόγκερ, πολύ διάσημη στον κόσμο του Χόλιγουντ. Στα μαλλιά της υπάρχει ένα είδος «φιλί του ήλιου» που χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το στυλ bronde.

www.fumara.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr