Η μάσκα της Πολίτισσας γιαγιάς για αγέραστη  επιδερμίδα.

Η μάσκα της Πολίτισσας γιαγιάς για αγέραστη  επιδερμίδα.

 

Μια μυστική συνταγή της Πολίτισσας γιαγιάς έχει εφαρμοστεί πολλά χρόνια πριν το μπότοξ και έχει διαπιστωθεί ότι οι γυναίκες του καιρού εκείνου που εφάρμοζαν αυτή την μάσκα κάθε βράδυ, όσο και να μεγάλωναν, είχαν πάντα ένα δέρμα σιδερωμένο αγέραστο και σφιχτό σαν 16χρονου κοριτσιού ακόμη και στα 80 τους!

Το μυστικό αυτό είναι ένας απλός συνδυασμός από γάλα και λεμόνι. Μπορεί να φορεθεί και σαν μάσκα νυκτός και να ξεβγαλθεί το πρωί. Θα ήταν ακόμη αποτελεσματικότερο αν εφαρμοζόταν από τα νεαρά κορίτσια και  συνεχιζόταν μέχρι τα βαθιά γεράματα.

 

Τι θα χρειαστείτε:

Ελάχιστο φρέσκο γάλα και

5 – 6 σταγόνες από φρεσκοκομμένο λεμόνι.

 

Τρόπος παρασκευής.

Σε ένα φλιτζανάκι του καφέ ρίχνετε (ελάχιστο γάλα) που σημαίνει 1 με 2 το πολύ εκατοστά γάλα ή μια και μισή, κουταλιά της σούπας. Προσθέτετε μέσα στο γάλα 5 με 6 σταγόνες από φρεσκοκομμένο λεμόνι. Με ένα βαμβάκι εφαρμόζετε ταμποναριστά το μείγμα σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Μπορείτε να αφήσετε την μάσκα να δράσει 10 λεπτά και να ξεπλύνετε ώστε να ακολουθήσει η κρέμα νυκτός σας. Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αφήσετε το μείγμα αυτό  στο πρόσωπο σας όλο το βράδυ και να κοιμηθείτε για  να ξεβγάλετε το πρωί που θα ξυπνήσετε. Μην παραλείπετε το αντηλιακό σας την επόμενη ημέρα. Η μάσκα αυτή έχει την τάση να ανανεώνει τα κύτταρα προκαλώντας ελαφριά απολέπιση οπότε το αντηλιακό σας είναι χρήσιμο. Προλαμβάνει αλλά και σβήνει τις ρυτίδες.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr