Κάψε το λίπος σου με αυτά τα 2 μοναδικά ροφήματα

Κάψε το λίπος σου με αυτά τα 2 μοναδικά ροφήματα

 

Δύο ροφήματα που συμβάλλουν στην προσπάθεια για αδυνάτισμα και κάψιμο του λίπους.

www.shape.gr

Γράφει: Τάνια Ζερβού

Τα δύο ροφήματα που καίνε το λίπος και σου προτείνουμε περιλαμβάνονται σε πολλές δημοφιλείς δίαιτες και υπόσχονται να κάνουν τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου ορατά πιο γρήγορα! Δοκίμασέ τα –δεν έχεις να χάσεις τίποτα (εκτός από κιλά)!

Πράσινο τσάι με τζίντζερ

Και τα δύο θεωρούνται σούπερ τροφές με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Το πράσινο τσάι περιέχει τρία συστατικά που βοηθούν στο αδυνάτισμα: θειαμίνη, καφεΐνη και κατεχίνες.

Η θειαμίνη συμβάλλει στην έκκριση των ορμονών που μας φτιάχνουν τη διάθεση, και κυρίως της ντοπαμίνης. Εάν λοιπόν ανήκεις σε όσους τρώνε πολύ όταν νιώθουν στενοχωρημένοι, αυτή η ουσία θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι όμορφα και να μην έχεις ανάγκη το φαγητό.

Η καφεΐνη, από την άλλη, σου προσφέρει ενέργεια ώστε να μπορείς να γυμνάζεσαι και να παραμένεις σε κίνηση καίγοντας θερμίδες, ενώ επιταχύνει και το μεταβολισμό.

Οι κατεχίνες, τέλος, είναι αντιοξειδωτικά που μειώνουν το ρυθμό με τον οποίο το σώμα απορροφά το λίπος.

Πώς θα το φτιάξεις: Σε ένα μεγάλο φλιτζάνι βραστό νερό πρόσθεσε ½ κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη (ή φρέσκο, τριμμένο) και 1 κουταλάκι πράσινο τσάι. Άφησέ το τουλάχιστον 3 λεπτά. Εάν το θέλεις πιο γλυκό, μπορείς να προσθέσεις λίγο μέλι. Προσπάθησε να πίνεις δύο τέτοια φλιτζάνια μέσα στην ημέρα.

Χυμός λεμονιού με μαύρο πιπέρι

Ο χυμός του λεμονιού χρησιμοποιείται σε πολλά ροφήματα γιατί αναζωογονεί το σώμα, βοηθάει τη διαδικασία της πέψης και συμβάλλει στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος γενικά. Προσθέτοντας μαύρο πιπέρι, έχεις ένα αφέψημα που βοηθάει να χάσεις βάρος, καθώς το πιπέρι περιέχει πιπερίνη, μια ουσία που μπλοκάρει την δημιουργία λιποκυττάρων.

Πώς θα το φτιάξεις:

Σε ένα ποτήρι κρύο νερό ρίξε το χυμό μισού λεμονιού και μισή κουταλιά τριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακάτεψε καλά και άφησέ το στο ψυγείο. Πιες ένα-δυο τέτοια ποτήρια μέσα στην ημέρα.

Βοηθήματα και υποστήριξη για την επιτάχυνση του αδυνατίσματος με ένα κλικ εδώ

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr