4 τροφές Μειώνουν τον Κίνδυνο  Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

4 τροφές Μειώνουν τον Κίνδυνο Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

Οι πολύποδες που σχηματίζονται στα εσωτερικά τοιχώματα του παχέος εντέρου μπορεί τις περισσότερες φορές να είναι καλοήθεις, είναι πολύ πιθανόν ωστόσο να μετατραπούν σε κακοήθεις δηλαδή σε καρκίνους.

 

Σίγουρα οι παράγοντες εμφάνισης καρκίνου είναι πολλοί, ωστόσο η διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισής του.

Το αβοκάντο, η γλυκοπατάτα, το τζίντζερ και το γιαούρτι δρουν ως ασπίδα κατά του καρκίνου λόγω των ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

Βάλε αβοκάντο στη σαλάτα ή στο τόστ σου

Το αβοκάντο δεν είναι μόνο νόστιμο αλλά και θαυματουργό αφού μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης πολυπόδων.

Γλυκοπατάτες

Οι γλυκοπατάτες έχουν πολλά αντιοξειδωτικά και έτσι προλαμβάνουν κάθε τύπο καρκίνου.

Τζίντζερ

Πρόσθεσε το τζίντζερ στη διατροφή σου το οποίο χάρη στα αντιφλεγμονώδη που έχει σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα του παχέος εντέρου.

Γιαούρτι

Γνωστές είναι και οι ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού το οποίο χάρη στα προβιοτικά που περιέχει, συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του εντέρου.

unsplash.com  Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Υπερτροφές απο τα μυστικά ομορφιάς.

Τροφές για αποτοξίνωση.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr