Αιθέριο Έλαιο Τζίντζερ. Ένα έλαιο θησαυρός για κυτταρίτιδα, σύσφιξη αποτοξίνωση και διάλυση των λιπών.

Αιθέριο Έλαιο Τζίντζερ. Ένα έλαιο θησαυρός για κυτταρίτιδα, σύσφιξη αποτοξίνωση και διάλυση των λιπών.

 

Αιθέριο Έλαιο Τζίντζερ. Η μαγική «Υπερτροφή» του δέρματος. 

Μια τροφή την οποία οι γιατροί συστήνουν για αντιγήρανση και θεραπεία από τις ιώσεις, όταν δημιουργηθεί σε αιθέριο έλαιο, τότε δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει με τις άπειρες δυνατότητες του και την δύναμη της ενέργειας του.

Μέσα του το αιθέριο έλαιο του τζίντζερ, κρύβει θεαματικές και μαγικές ιδιότητες και ικανοποιεί τις προσδοκίες μας για νεότητα. Και ας αρχίσουμε να τις απαριθμούμε.

Το αιθέριο έλαιο του τζίντζερ, είναι αντισηπτικό. Έχει την δύναμη να επιδρά θεραπευτικά και αποτοξινωτικά στην επιδερμίδα η οποία ταλαιπωρείτε από φλεγμονές στην επιφάνεια της. Αυτά άλλωστε, είναι τα συνηθέστερα προβλήματα των ευαίσθητων και λιπαρών δερμάτων.

Εδώ έρχεται να βοηθήσει και η αντιβακτηριδιακή του δράση που στοχεύει ακριβώς, στη λιπαρή επιδερμίδα που μολύνεται συχνά. Αραιωμένο σε έλαιο βάσης, αντιμετωπίζει μυϊκούς πόνους και πρηξίματα. Είναι τονωτικό της καλής κυκλοφορίας του αίματος και έτσι βοηθάει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Εδικά αν την έχουμε καταπολεμήσει, το αιθέριο έλαιο του τζίντζερ, είναι ιδανικό ώστε να συντηρήσει άψογο, ένα δέρμα που έχει τάση σε αυτό το πρόβλημα.

Λειτουργεί ταυτόχρονα προληπτικά αλλά και θεραπευτικά.. Ανακουφίζει επίσης το ταλαιπωρημένο νευρικό σύστημα. Αναζωογονεί και τονώνει τα μαλλιά γι αυτό και υπάρχει ως συστατικό σε πολλά προϊόντα μαλλιών.

Ειδικότερα προστίθεται σε σαμπουάν που επανορθώνουν και δυναμώνουν τα μαλλιά ενώ ταλαιπωρούνται από συνεχείς παρεμβάσεις και φθορά. Αναζωογονεί και προκαλεί σύσφιξη δέρματος γι αυτό και θα το βρείτε πολύ συχνά σε προϊόντα σύσφιξης και ενυδάτωσης σώματος.

Η αντιοξειδωτική του δράση συμβάλει πολύ στην αντιγήρανση γι αυτό χρησιμοποιείται συχνά και σε προϊόντα προσώπου για ώριμες ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Εξισορροπηστικό της υγρασίας του δέρματος, προσφέρει στο πρόσωπο τόση υγρασία όσο εκείνη χρειάζεται!

Αιθέριο έλαιο τζίντζερ (πιπερόριζα) απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr