Δες πως θα φτιάξεις το δικό σου 100% αγνό γαλάκτωμα με μέλι και γάλα και ανακάλυψε πόσο όμορφη είσαι!

Δες πως θα φτιάξεις το δικό σου 100% αγνό γαλάκτωμα με μέλι και γάλα και ανακάλυψε πόσο όμορφη είσαι!

Το μέλι με το γάλα σε συνδυασμό, ήταν το πιο δημοφιλές καλλυντικό σε όλες τις γυναίκες που άλλαξαν την ιστορία του κόσμου με την ομορφιά και την προσωπικότητα τους. Αναπλάθει τονώνει και συντηρεί.

Επουλώνει τις ρυτίδες και αφήνει μια όψη λαμπερή και αψεγάδιαστη. Δεν χρειαζόμαστε πάντα πολλά υλικά για να επανέλθουμε όπως όταν ήμασταν πριν 5 χρόνια. Πείσμα θέλει και αγάπη για την ομορφιά. Με αυτό το γαλάκτωμα θα ξανανιώσει το πρόσωπο σου και το δέρμα σου θα γίνει ξεχωριστό. Το γαλάκτωμα αυτό, καθαρίζει άψογα μαλακώνει αλλά και θρέφει την επιδερμίδα.

Τα υλικά σου

3 κουταλάκια του γλυκού ροδόνερο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
140ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές ροδέλαιο (προαιρετικά – παρόλο που δίνει εξαιρετική λάμψη στην επιδερμίδα, μπορείτε να το παραλείψετε)

Πως θα το δημιουργήσετε:

Θα ζεστάνετε το ροδόνερο και θα το αναμίξετε με το μέλι. (ζεστό το ροδόνερο σε καμία περίπτωση καυτό) Θα ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να επιτύχετε την ανάμιξη του. Κατόπιν, θα προσθέσετε την κρέμα γάλακτος. Θα ανακατέψετε σταθερά. Μόλις ολοκληρωθεί το ανακάτεμα θα προσθέσετε το ροδέλαιο. Μόλις κρυώσει το καταπληκτικό αυτό γαλάκτωμα, θα το ρίξετε μέσα σε ένα μπουκαλάκι.. Θα το τοποθετήσετε στο ψυγείο και θα μείνει ολόφρεσκο για μια εβδομάδα.

Μυστικό: Αν σας περισσέψει, τις τελευταίες ημέρες πριν λήξει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κρέμα σώματος. Απλώστε την στο σώμα σας το βράδυ. Κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά και στο ντεκολτέ. Μην ξεβγάλετε. Χρησιμοποιείστε την βράδυ και θεραπεύστε με αυτό τις ατέλειες στην επιδερμίδα σας!

Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.

Αιθέριο έλαιο ροδόξυλο. Το αναπλαστικό.

Ροδέλαιο. Σύσφιξη, τόνωση, λάμψη. Ιδανικό για καπνίστριες!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr