Η ΤΈΛΕΙΑ ΜΆΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΣΟΥ.

Η ΤΈΛΕΙΑ ΜΆΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΣΟΥ.

 

Η ΤΈΛΕΙΑ ΜΆΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΣΟΥ.

Τα μαλλιά κουράζονται πολύ από όλες τις εργασίες που κάνουμε, είτε στο κομμωτήριο είτε (λόγω έλλειψης μπάτζετ) από το καθημερινό στάιλνγκ που εξασκούμε επάνω τους. Η παρακάτω μάσκα θα αναστήσει τα μαλλιά σου και θα τα κάνει να λάμπουν ενώ θα γεμίσει την τρίχα με βιταμίνες που τόσο έχουν ανάγκη ώστε να επανορθωθούν και το κυριότερο χωρίς κόστος. Λίγα χρήματα για ένα πανάκριβο αποτέλεσμα!
Αυτό είναι το σύμπλεγμα βιταμινών που περιέχει αυτή η μάσκα μαλλιών: Α, Β, K,C, Ε, κάλιο, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, και ιχνοστοιχεία.

Τι θα χρειαστείς

-1 ώριμη μπανάνα
-1 ώριμο αβοκάντο
-2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Εκτέλεση & εφαρμογή
Πολτοποίησε τα στο μπλέντερ ώστε να αποκτήσουν μορφή κρέμας. Εάν θέλετε να αραιώσετε τα υλικά σας μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο αν όμως έχετε λιπαρά μαλλιά καταφύγετε στο νερό και προσθέστε όσο κρίνετε ότι χρειάζεται.

Εφαρμογή.
Απλώνουμε το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών μας φοράμε ένα ειδικό σκουφάκι και αφήνουμε να δράσει για 45 λεπτά.

Τα μαλλιά θα ξανανιώσουν άμεσα και θα κρατήσετε αυτό το μυστικό ομορφιάς για πάντα! Στο μεταξύ, με συστηματική χρήση, θα διεγείρεται την ανάπτυξη της τρίχας και θα αυξήσετε το μήκος των μαλλιών σας.
Έχτρα μυστικό: για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σου, δοκίμασε να βάλεις ως λοσιόν στο τελευταίο ξέβγαλμα λίγη μπύρα. Τόση ώστε να καλύψει όλα τα μαλλιά.. Θα φορμαριστούν καλύτερα. Μην την ξεβγάλεις και μην ανησυχείς δεν θα μυρίζει τίποτα! Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις την μπύρα σου (αντικαθιστώντας το ελαιόλαδο) μέσα στην μάσκα (κατά την διάρκεια της παρασκευής της . ) Με αυτό το τρόπο, θα δώσεις έξτρα όγκο.
Ζωή Κυροπούλου www.egoismos.gr

Κανναβέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr