Η μάσκα με καφέ που σβήνει τους μαύρους κύκλους

Η μάσκα με καφέ που σβήνει τους μαύρους κύκλους

 

Αν αγαπάτε τον καφέ τώρα θα έχετε περισσότερους λόγους. Ο καφές είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα ομορφιάς, γεμάτο αντιοξειδωτικά και η καφεΐνη είναι ευεργετική για μια σειρά από προβλήματα όπως τα φουσκωτά μάτια, τους μαύρους κύκλους, τα πρησμένα μάτια, τις σακούλες στα μάτια κλπ.

Η καφεΐνη μπορεί να σφίξει το δέρμα, το πρήξιμο, να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες και να μειώσει τους σκούρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Η καφεΐνη προάγει την υγιή κυκλοφορία και μειώνει τη φλεγμονή που έχει σαν αποτέλεσμα μαύρους κύκλους και κάτω από τις τσάντες.

Το έλαιο καρύδας ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και το διατηρεί απαλό. Αποτρέπει την ξήρανση της περιοχής κάτω από τα μάτια, μειώνοντας έτσι τις ρυτίδες και τις ραβδώσεις. Το ξηρό δέρμα έχει ροπή σε πρώιμες ρυτίδες και το λάδι καρύδας το εμποδίζει.

Η μάσκα αυτή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση με συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Χρειαζόμαστε:

2 κουταλιές της σούπας σκόνη οργανικού καφέ
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο λάδι καρύδας
Μέθοδος:

Για να κάνετε και να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα ματιών, βάλτε τον καφέ σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας (ίση αναλογία) του ελαίου καρύδας.

Ανακατέψτε το μείγμα καλά. Τώρα, καθαρίστε το πρόσωπό σας πολύ καλά και εφαρμόστε το μάσκα κάτω από τα μάτια σας. Κρατήστε το για 15 λεπτά και αφαιρέστε αφού κάνετε μασάζ στο λάδι καφέ για περίπου 3 έως 4 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το.

Μπορείτε να κοιμηθείτε χωρίς να το ξεπλύνετε.

marymary.gr

BEAUTY O PEPTIDE LIFT-CREAM. Κρέμα ανάπλασης για άνδρες και γυναίκες. Για πρόσωπο και μάτια.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr