Αποκλείεται να μην αδυνατίσεις επιλέγοντας αυτές τις τροφές

Αποκλείεται να μην αδυνατίσεις επιλέγοντας αυτές τις τροφές

 

Όπως και στα περισσότερα ζητήματα σε αυτή την ζωή,είναι όλα θέμα επιλογών και σωστών συνδυασμών και μετά απο χρόνια και χρόνια στις δίαιτες και τις στερήσεις,σου είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να πειθαρχήσεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής και σε αυτό δεν μπορεί να σε αντικρούσει κανείς.Γι αυτό το πλέον σοφό και πολύ πιο αποδοτικό είναι να εντάξεις στο μενού σου τις τροφές που προτείνει το περιοδικό olive οι οποίες σίγουρα βοηθούν στο να μειώσεις το βάρος σου.

Γιαούρτι. Το γιαούρτι όπως ήδη θα ξέρεις είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι καις περισσότερες θερμίδες προσπαθώντας να χωνέψεις πρωτεΐνες σε σχέση με άλλα συστατικά. Επίσης, το γιαούρτι σε κρατάει χορτάτη για περισσότερο άρα σε γλιτώνει από τσιμπολογήματα.

Αβγό. Ομοίως με το γιαούρτι, το αβγό που είναι ακόμη μία εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών σε βοηθάει στη δίαιτα. Προτίμησε βέβαια να τρως περισσότερα ασπράδια και λιγότερο κρόκους, ειδικά αν έχεις πρόβλημα με τη χοληστερίνη σου.

Καυτερές πιπεριές. Η καψαϊκίνη που περιέχουν οι καυτερές πιπεριές δεν τους χαρίζει μόνο την χαρακτηριστική, καυτερή γεύση αλλά και ιδιότητες που βοηθούν την απώλεια βάρους καθώς επιταχύνει τον μεταβολισμό και βάζει φρένο στην όρεξη σου.

Κανέλα. Σύμφωνα με έρευνες το διάσημο μπαχαρικό μπορεί να αποδειχθεί ωφέλιμο στη διατήρηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας τις λιγούρες.

Γκρέιπφρουτ. Οι φυτικές ίνες που περιέχει αυτό το φρούτο με τη χαρακτηριστική, ελαφρώς πικρή γεύση σε κρατούν χορτάτο για αρκετή ώρα, κάνοντας σε να τρως λιγότερο,αν αντέχεις βέβαια την γεύση του!

Ωμά λαχανικά. Τα ωμά λαχανικά (όπως το αγγούρι) έχουν 2 μεγάλα ατού: πρώτον είναι πλούσια σε νερό άρα σε “γεμίζουν” και σε βοηθούν να αισθάνεσαι πλήρης και δεύτερον, δεν έχουν πολλές θερμίδες.

Γλυκοπατάτα. Καμία ισορροπημένη διατροφή δεν πρέπει να αποκλείει τους υδατάνθρακες και έτσι η γλυκοπατάτα μπορεί να μπει στο πιάτο σου ακόμη και σε περιόδους δίαιτας. Άσε που οι φυτικές ίνες της σε χορταίνουν για περισσότερη ώρα, ενώ η γλυκιά γεύση της ικανοποιεί σε ένα βαθμό και τη λιγούρα για γλυκό.

Επιλογές για αδυνάτισμα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Σαπούνι με γάλα γαϊδούρας που διαλύει 100% την κυτταρίτιδα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr