Αυτό το ήξερες; Υπάρχει ένα μαγικό απλούστατο βότανο για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος του προσώπου!

Αυτό το ήξερες; Υπάρχει ένα μαγικό απλούστατο βότανο για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος του προσώπου!

 

Υπάρχει ένα πολύ απλό βότανο που έχει μαγικές δράσεις. Δύο από αυτές είναι το σβήσιμο των ρυτίδων και η σύσφιξη του δέρματος. Η συνταγή καταπολέμησης της γήρανσης του δέρματος είναι πολύ απλή και ως τακτική συνήθεια θα σας δώσει στην όψη, τουλάχιστον 5 χρόνια πίσω!

Συνταγή:

Ρίχνετε δύο χούφτες βότανο αποξηραμένου μελισσόχορτου σε 2 φλιτζάνια βρασμένο νερό. Το αφήνετε στη συνέχεια να κρυώσει. Το χρησιμοποιείτε ως υγρό για ξέβγαλμα κάθε πρωί. Ότι περισσέψει το φυλάτε στο ψυγείο και έχετε έτσι αποθηκευμένο ένα πολύτιμο νερό ομορφιάς. Προσοχή για να απολαύσετε τα οφέλη του το χρησιμοποιείτε ως τονωτικό νερό αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας. Είτε αυτός γίνεται με γαλάκτωμα είτε με τζελ είτε με έλαιο.

Οφέλη:

Η συνταγή προκαλεί σύσφιξη της επιδερμίδας και των ιστών. Αν δεν την αμελήσετε θα βγείτε δικαιωμένες. Δεν απαιτεί καμιά φοβερή διαδικασία. Λίγο βράσιμο νερού θέλει και όπως καταλάβατε, ένα δεκάλεπτο μούλιασμα του βοτάνου. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και κάνετε το σπουδαιότερο δώρο στο δέρμα σας. Την ανάπλαση του!

Αυτό το ξέρατε;

  • Λέγεται ότι ο john Hussey (o οποίος έζησε τον 18ο αιώνα στην Αγγλία) ως την ηλικία των 116 ετών έπινε κάθε πρωί τσάι από μελισσόχορτο
  • Αν προσθέσουμε ένα δυνατό αφέψημα μελισσόχορτου στο μπάνιο μας (στο νερό της μπανιέρας) λειτουργεί ως ηρεμιστικό των νεύρων και της υπερέντασης.
  • Το μελισσόχορτο Βοηθά επίσης στην θεραπεία τραυμάτων καθώς προφυλάσσει παράλληλα και συμβάλει στην καταπολέμηση του στρεπτόκοκκου και των μυκοβακτηριδίων που προκαλούν μόλυνση.
  • Περιέχει ευγενόλη ένα αναισθητικό συστατικό που ανακουφίζει από τον πόνο των πληγών. Σχετικά με το δέρμα μας, έχει αντιοξειδωτικές , αντισηπτικές , αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες. Η ευγενόλη είναι επίσης ισχυρό αντισηπτικό, επουλωτικό στοιχείο.

Σημείωση: Κάνετε πάντα πριν την εφαρμογή κάθε βοτάνου ένα μικρό τεστ αλλεργίας. Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας η τον θεραπευτή σας.

Πηγή: www.egoismos.gr
Ζωή Κυροπούλου δημοσιογράφος-συγγραφέας.

Αιθέριο Έλαιο Μελισσόχορτο ή μελίσσα

Βότανο Μελισσόχορτο Απο Τα Μυστικά Ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr