Μάσκες ομορφιάς με άργιλο για λεία επιδερμίδα

Μάσκες ομορφιάς με άργιλο για λεία επιδερμίδα

Η Beauty editor του Shape μας δίνει τις δικές συνταγές για μάσκες προσώπου και σώματος με άργιλο!

Η δύναμη της θάλασσας δεν βοηθά μόνο ένα ήδη υγιές δέρμα να γίνει καλύτερο αλλά θεραπεύει και προβλήματα της επιδερμίδας όπως η ακμή, η αφυδάτωση η γήρανση και πολλά ακόμη.

Για να ξαναβρεί το πρόσωπο ή και το σώμα σου ολόκληρο την νεανική του υφή, πολλές φορές χρειάζεται να κυλιστείς –κυριολεκτικά- στη λάσπη. Μιλώντας για άργιλο αναφερόμαστε στην πραγματικότητα σε μια ειδικής σύστασης λάσπη η οποία προέρχεται από διάφορα θαλάσσια εδάφη και ιζήματα.

www.missbloom.gr

Το σημαντικό για την ομορφιά σου είναι ότι ο άργιλος έχει την ικανότητα να δεσμεύει τη θερμότητα ενεργοποιώντας και διεγείροντας ταυτόχρονα τη μικροκυκλοφορία. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αποτελεί την ιδανική μάσκα ομορφιάς, αφού διαθέτει επίσης ιχνοστοιχεία με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που λειτουργούν ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας.

Το καλοκαίρι στην παραλία: Μάσκα ομορφιάς προσώπου και σώματος

Ο άργιλος αναβλύζει από το βράχο και έχει ένα γρκιζοπράσινο χρώμα. Πάρε λίγο άργιλο και απλωσέ το σε όλη την επιφάνεια του σώματος και του προσώπου. Περίμενε 15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει και να αλλάξει χρώμα σε γκρι ανοιχτό και μετά ξεπλύσου στη θάλασσα. Το δέρμα σου θα αποκτήσει βελούδινη υφή.

Στο σπίτι: Μπάνιο με άργιλο

Μια φορά το μήνα επίσης, μπορείς να γεμίσεις τη μπανιέρα με χλιαρό νερό και να ρίξεις μέσα 2 κουταλιές της σούπας άργιλο σε σκόνη. Βυθίζεσαι μέσα και παραμένεις για 5 λεπτά. Αυτό το μπάνιο μοιάζει με ιαματικό λασπόλουτρο. Βοηθάει στη λιπόλυση ενώ ταυτόχρονα ομορφαίνει το δέρμα.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr