Οι συνήθειες των γυναικών με καθαρή επιδερμίδα που πρέπει να υιοθετήσεις

Οι συνήθειες των γυναικών με καθαρή επιδερμίδα που πρέπει να υιοθετήσεις

 

Ξέρεις καλά ότι η καθαρή επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός από τον τύπο της επιδερμίδας, που έχει βασικό ρόλο, υπάρχουν ένα σωρό ακόμα συνήθειες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα κι αν δεν βάλεις το χεράκι σου, τότε τα σημάδια θα αρχίσουν να γίνονται ορατά και να εμφανίζονται στο πρόσωπό σου.

– Οι γυναίκες που βλέπεις και θαυμάζεις για την καθαρή επιδερμίδα τους, δεν είναι μόνο προικισμένες από τη φύση, ούτε ευθύνεται μόνο το καλό τους DNA. Ακολουθούν μερικές συνήθεις που δεν θα χάσεις τίποτα να μάθεις και να τις υιοθετήσεις και πίστεψέ με, θα δεις αμέσως βελτίωση στην όψη του προσώπου σου.

– Καθαρίζουν πάντα το κινητό τους, ειδικά τη μεριά που ακουμπά στο πρόσωπο. Αποφεύγουν να ακουμπούν σε δημόσιες επιφάνειες με το πρόσωπο και δεν αγγίζουν το πρόσωπό τους με χέρια που δεν έχουν πλύνει καλά προηγουμένως.

– Έχουν πάντα στο νεσεσέρ μία μικρή θεραπεία για τα σπυράκια. Ακόμα κι αυτές οι γυναίκες βγάζουν σπυράκια, απλά δεν τα πειράζουν, δεν τα σπάνε, δεν τα ερεθίζουν και περιμένουν υπομονετικά να δράσει η τοπική θεραπεία που θα του προσφέρουν, με ένα προϊόν που περιέχει σαλυκιλικό οξύ συνήθως.

– Η μάσκα και το scrub είναι μέσα στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς τους και δεν την παρακάμπτουν ποτέ. Προσπάθησε κι εσύ να κλέψεις 10’ από τον ελεύθερο χρόνο σου μέσα στην εβδομάδα κι εκτός από τα πρακτικά αποτελέσματα, θα δεις ότι θα το απολαμβάνεις.

– Σκουπίζουν το πρόσωπό τους με χαρτομάντηλα και πάντα ταμποναριστά και φυσικά φροντίζουν να αλλάζουν τακτικά μαξιλαροθήκη. Έτσι αποφεύγουν ερεθισμούς και μεταφορά μικροβίων που μπορεί να επιβαρύνει την καθαρή τους επιδερμίδα.

limeandlife.com

Έλαια βάσης για απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα με διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr