Ένα μόνο βότανο μπορεί καθώς το πίνεις να σώσει τα μαλλιά σου, να τα αυξήσει και να σε αδυνατίσει!

Ένα μόνο βότανο μπορεί καθώς το πίνεις να σώσει τα μαλλιά σου, να τα αυξήσει και να σε αδυνατίσει!

 

Ένα μόνο βότανο μπορεί καθώς το πίνεις να σώσει τα μαλλιά σου, να τα αυξήσει και να σε αδυνατίσει!

Επιταχύνει τον μεταβολισμό, διαλύει την κυτταρίτιδα από μέσα και μακραίνει τα μαλλιά σταματώντας την τριχόπτωση. Για να βεβαιωθείτε για το τελευταίο κάντε το εξής κόλπο.. Την πρώτη ημέρα που θα πιείτε τσάι από βότανο τσουκνίδας, πιάστε τα μαλλιά σας κοτσίδα και βγάλτε μια φωτογραφία. Αφού συμπληρωθούν 15 -20 ημέρες μετά το πρώτο σας τσάι, ξαναβγάλτε την κοτσίδα σας φωτογραφία. Η κοτσίδα σας θα έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ θα είναι πιο γεμάτη! Αν και μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό και χωρίς φωτογραφία το να αποτυπώσετε το γεγονός θα είναι τρανταχτή απόδειξη!
Τι βιταμίνες έχει η τσουκνίδα;
Έχει ένα σεβαστό πλήθος βιταμινών, έχει χλωροφύλλη, γλυκοκινόνη, σίδηρο, βιταμίνη C, έχει επίσης πυρίτιο ψευδάργυρο και φολικό οξύ.

Είναι διουρητικό.
Κι αυτό είναι το μυστικό αδυνατίσματος που προσφέρει. Καθώς το άτομο ουρεί, αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού, των λιπών, της κυτταρίτιδας. Επίσης εάν γυμνάζεστε έχετε υπόψη σας ότι συμβάλει στην ενίσχυση και ανάπτυξη των μυών!

Τι άλλο προσφέρει η τσουκνίδα;

Σύμφωνα με τους κορυφαίους βοτανολόγους Βοηθάει και στηρίζει όλο το σώμα. Έχει ένα από τα ευρύτερα φάσματα εφαρμογής και είναι πολύ οικονομικό βότανο αν πρέπει να το αγοράσετε και όχι να το μαζέψετε από τον κήπο σας όπου βέβαια εκεί είναι δωρεάν. Θεωρείτε ειδικό μάλιστα ίαμα για το παιδικό έκζεμα και ωφελεί σε όλες τις μορφές αυτής της πάθησης. Ειδικότερα δε στο νευρικό έκζεμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σε περιπτώσεις αιμορραγίας της μήτρας.

Πως πίνεται – συνταγή:
Σε ένα 1-2 κουταλιές του γλυκού ξηρό βότανο, ρίχνετε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και περιμένετε 10-15 λεπτά βάζοντας πάνω από το φλιτζάνι σας ένα πιατάκι. Από αυτό το ρόφημα, πίνεται έως τρεις φορές την ημέρα.

Extra μυστικό. Το έγχυμα της τσουκνίδας μπορεί να γίνει μια πολύ όμορφη λοσιόν για το πρόσωπο μετά τον καθαρισμό του. Τονώνει το δέρμα και σταδιακά του δίνει λάμψη.

Προσοχή κανένα βότανο δεν συνιστά θεραπεία την οποία μπορεί να σας την δώσει μόνο ο γιατρός. Ενημερωθείτε από τον διατροφολόγο σας ή τον θεραπευτή σας.

Ζωή Κυροπούλου.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Λάδι τσουκνίδας για αύξηση των μαλλιών και πόνους αρθρίτιδας.

Τσουκνίδα η Ευεργετική και Αγαπημένη του Ιπποκράτη!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr