Συσφικτκό λάδι σώματος από σπίτι για την κυτταρίτιδα και συσφικτικός ορός  προσώπου. Το πιο δυναμικό σέρουμ προσώπου-σώματος!

Συσφικτκό λάδι σώματος από σπίτι για την κυτταρίτιδα και συσφικτικός ορός  προσώπου. Το πιο δυναμικό σέρουμ προσώπου-σώματος!

 

Το ίδιο μίγμα απλώνεται στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη σύσφιξης και διάλυσης της κυτταρίτιδας  ενώ στο πρόσωπο εφαρμόζεται σαν σέρουμ για τόνωση του περιγράμματος και δερματική ανάπλαση. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Μπορείτε να το απλώσετε σε όλο το σώμα εάν επιθυμείτε με απαλό μασάζ για έντονη σύσφιξη ή να εφαρμόσετε από το ίδιο μείγμα 4 έως και 5 σταγόνες ως σέρουμ  (στο πρόσωπο) το οποίο  τονώνει και πυκνώνει τους ιστούς του δέρματος, σβήνοντας παράλληλα τις ρυτίδες καθώς είναι έντονα αντιγηραντικό, συσφικτικό, αποτοξινωτικό.

Εδώ να σημειώσουμε ότι επειδή η συνταγή είναι κατά των πανάδων και προκαλεί λεύκανση χρήσιμο είναι να εφαρμόζεται μόνο βράδυ.

Η μυρωδιά του είναι μια απόλαυση καθώς εκτοξεύει τις αισθήσεις, η σύνθεση του αναγεννά και δημιουργεί νεότητα διότι αναπλάθει τα κύτταρα και ζωντανεύει το δέρμα μας.  Είναι το καλύτερο λάδι νεότητας που μπορείς να δημιουργήσεις!

Προσοχή! Στο σώμα μας, πριν την εφαρμογή χρειάζεται αρχικά για μέγιστα αποτελέσματα να προηγηθεί μια σωστή απολέπιση. Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείτε! Τρίψτε προετοιμάζοντας το σώμα σας ώστε να υποδεχθεί το ευεργετικό λάδι απαλά, με ένα μείγμα από ίσα μέρη αλάτι, ζάχαρη και ελαιόλαδο. (Εάν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε στην κατηγορία σώμα –κυτταρίτιδα στο τέλος του κειμένου, κάποιο άλλο πήλινγκ για την απολέπιση σας.) Ακολούθως εφαρμόστε την συνταγή.

 

Τα υλικά

Μέσα σε 50 ml έλαιο μακαντάμια,

Θα στάξετε,

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

5 σταγόνες αιθέριο έλαιο γερανιού

5 σταγόνες υλάνγκ-υλάνγκ.

Χρήση:

Τοποθετείτε τα υλικά σας μέσα σε ένα μπουκάλι γυάλινο το ανακινείτε πριν από κάθε χρήση κι εφαρμόζετε. Τόσο απλά!

Μακαντάμια το λάδι των σαράντα και κάτι απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο Έλαια Λεμόνι (Lemon) Το αποτοξινωτικό!

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθέριο Έλαιο Υλάνγκ-Υλάνγκ

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr