Φτιάχνουμε αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια μακριά

Φτιάχνουμε αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια μακριά

 

Τι θα λέγετε, να φτιάξουμε μία αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια; Είναι ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν του καλοκαιριού, αφού θα απαλλαχθούμε από τα ενοχλητικά έντομα και θα έχουμε αρκετή ηρεμία και «το κεφάλι μας ήσυχο».

 

Η αλοιφή που θα φτιάξουμε σήμερα, είναι κατάλληλη για να απαλλαγούμε από τα ενοχλητικά έντομα και κουνούπια, που κάνουν την εμφάνιση τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και δε μας αφήνουν σε ησυχία.

Επειδή η ζέστη είναι ήδη εδώ και αναμένεται να ανέβει κι άλλο τις επόμενες ημέρες, φτάνοντας σε θερμοκρασίες καύσωνα και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται μαζί και τα ενοχλητικά έντομα, που θα μας «τρελαίνουν» με τα τσιμπήματα τους. Γιαυτό το λόγο, ψάξαμε και βρήκαμε την κατάλληλη αλοιφή, που θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από την παρουσία τους. Είμαστε σίγουροι, πως ανυπομονείτε να μάθετε τη διαδικασία, για να φτιάξετε μόνοι σας, τη φυσική αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια και θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά τσιμπήματα.

Έχει πολύ καλά αποτελέσματα και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, να εφαρμόσετε στο δέρμα, για να βγείτε στον κήπο ή την εξοχή και να απολαύσετε τη βόλτα σας, κατά τις βραδινές ώρες. Αγνοώντας φυσικά τα κουνούπια και τα υπόλοιπα ζουζούνια που υπάρχουν στη φύση. Τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε, υπάρχουν σε κάθε σπίτι, αφού είναι υλικά που χρησιμοποιήσουμε σε καθημερινή βάση στο νοικοκυριό μας.

Για να παρασκευάσετε την αλοιφή που διώχνει τα κουνούπια
Θα χρειαστείτε:

Υλικά:
– Λάδι καρύδας
– Ξύδι

Δείτε πως να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό ξύδι

Διαδικασία:
Φτιάχνουμε ένα μείγμα, με ίσες ποσότητες από τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Φροντίσετε ανάλογα την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε, να βάλτε και την κατάλληλη δοσολογία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα λευκό γαλάκτωμα. Είμαστε πλέον έτοιμοι! Πρόκειται για μία εύκολη και απλή διαδικασία με λίγα υλικά.

Οδηγίες:
Βάζετε την αλοιφή σε όλα τα εκτεθειμένα μέρη του σώματος. Χρησιμοποιήστε, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, πριν βγείτε έξω ή όταν είστε στην εξοχή. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και τα κουνούπια θα φύγουν μακριά.

Πηγή:VotanonKipos.gr

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr