Μάσκα για μείωση των λεπτών γραμμών και για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων:

Μάσκα για μείωση των λεπτών γραμμών και για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων:

 

 

 

Πρόκειται για μια μάσκα από τα παραδοσιακά γιατροσόφια ομορφιάς  στο συρτάρι της γιαγιάς.

 

Παρασκευή:

Χτυπήστε στο μίξερ τρεις κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα με ένα φρεσκοστημένο λεμόνι. Κατόπιν τοποθετείτε το μείγμα σας τέσσερις ώρες στο ψυγείο. Ακολούθως παίρνετε μέρος από το μείγμα σας και το εφαρμόζετε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 15-20 λεπτά. Ξεβγάζετε καλά με κρύο νερό.

 

Η συγκεκριμένη συνταγή ομορφιάς «πετάει» τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και την κάνει πολύ λαμπερή. Ενεργοποιεί το κολλαγόνο. Βοηθάει πολύ στη λείανση των ρυτίδων της καπνίστριας.

Η μάσκα αυτή χρησιμοποιείτε μόνο βράδυ ενώ την ημέρα απλώνουμε στο πρόσωπο μας αντηλιακό. Μην την χρησιμοποιείτε καθόλου στις ημέρες των διακοπών και της ηλιοθεραπείας.

Συχνότητα: Μία φορά την εβδομάδα.

Μυστικό:

μπορείτε να δοκιμάσετε στην αρχή ελαφρά (μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν σας τσούζει) στο τόξο του ματιού που μαζεύει τις περισσότερες λεπτές ρυτίδες. Στο λεγόμενο πόδι της χήνας.

Αν δείτε ότι η περιοχή κάτω από τα μάτια δέχεται το προϊόν σας ευχάριστα, απλώστε κι εκεί. Εάν σας «τραβάει« σε βαθμό ενοχλητικό, (στο πόδι της χήνας) προσθέστε 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο η οποιοδήποτε λάδι της αρεσκείας σας (διευκρινίζουμε: απλώνουμε σταγόνες λαδιού μόνο στα μάτια).

 

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου σε ειδική τιμή προσφοράς!

Κρέμα ματιών-χειλιών. Για πόδι χήνας, μαύρους κύκλους, πρήξιμο και ρυτίδες καπνιστού

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr