Εύκολο diy scrub κατά της κυτταρίτιδας. Πες «αντίο» ραγάδες!

Εύκολο diy scrub κατά της κυτταρίτιδας. Πες «αντίο» ραγάδες!

 

 

Πες «αντίο» ραγάδες! «Αντίο»!

Κοίτα, δεν θέλω να πανικοβληθείς όπως πέρσι. Ξέρω ότι κάθε χρόνο αυτή την περίοδο αρχίζεις να σκέφτεσαι «Αχ, πώς θα βγω στην παραλία φέτος;». Κάποια παραπανίσια κιλά, λίγη περισσότερη κυτταρίδα κτλ., δεν θα βλάψουν κανένα. Αγάπησε τις «ατέλειές» σου και… φόρα το πιο όμορφο σου look: την αυτοπεποίθηση!

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά, ότι πρέπει να παραδώσεις και τα όπλα! Φυσικά, και μια ισορροπημένη διατροφή πρέπει να συνεχίσεις να έχεις, και γυμναστική να συνεχίσεις να κάνεις (our body is our temple) και την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες μπορείς να καταπολεμήσεις.

ΟΚ, τίποτα δεν θα εξαφανιστεί δια μαγείας, αλλά μπορείς να κάνεις την κατάσταση σίγουρα καλύτερη!

Το παρακάτω scrub θα σε βοηθήσει σ’ αυτό. Είναι εύκολο να το φτιάξεις, ενώ μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύεις μια περιουσία σε προϊόντα!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 3 υλικά που έχεις σίγουρα στην κουζίνα σου!

Υλικά

1 κούπα κόκκους καφέ αλεσμένους

3 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.σ. χοντρό αλάτι ή ζάχαρη

Ένα δοχείο για αποθήκευση

Εκτέλεση: Ανακάτεψε πολύ καλά όλα τα υλικά. Κατά την διάρκεια του ντους, εφάρμοσε στις περιοχές που έχεις περισσότερο ανάγκη και με μια βούρτσα (ή με τα χέρια) κάνε απαλό μασάζ για λίγα λεπτά. Ξέπλυνε με νερό και συνέχισε το ντους σου! Εφάρμοζε κάθε φορά που κάνεις μπάνιο για μέγιστα αποτελέσματα.

Αποθήκευσε το scrub στο δοχείο, μέχρι και για 3 μήνες.

Φωτό: instagram @fusia_media

www.allyou.gr

Τέλεις λύσεις για την κυτταρίτιδα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr