Θαυματουργή λύση για να σφίξουν τα ούλα και να κρατήσετε τα δόντια σας.

Θαυματουργή λύση για να σφίξουν τα ούλα και να κρατήσετε τα δόντια σας.

 

Υπάρχει ένα θαυματουργό πολύ γνωστό βότανο που προσφέρει ηρεμία και το αγαπούν οι νοικοκυρές. Θα το βρείτε σε πουγκάκια μέσα σε ντουλάπες για την όμορφη μυρωδιά τους, θα το βρείτε και θα το χρησιμοποιήσετε σε αιθέριο έλαιο (σταγόνες) κάτω από το μαξιλάρι σας για γλυκό γαλήνιο ύπνο ή σαν τσάι για ηρεμία. Ναι καλά το καταλάβατε είναι η λεβάντα!! Η λεβάντα μέσα σε νερό αποτελεί ιδανικό μπούκωμα για την περιοχή του στόματος ώστε να σφίξουν τα ούλα σας. Θα δείτε την διαφορά αμέσως!!

Χρήση: θα μουλιάσετε στο βρασμένο νερό αποξηραμένα φύλλα λεβάντας σε ενισχυμένη δόση και θα το αφήσετε να κρυώσει. Τοποθετήστε το σε ένα δοχείο δίπλα στον νιπτήρα του μπάνιου όπου πλένετε τα δόντια σας και κάνετε μπουκώματα όποτε το θυμάστε αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Ειδικά όταν βρίσκεστε στην αρχή της αγωγής αυτής και θέλετε μια εντατική φροντίδα . Επίσης κάντε πλύσεις κάθε φορά πριν τα καθαρίσετε  με την οδοντόκρεμα σας. Γρήγορα θα νιώσετε μεγάλη διαφορά.

Σημείωση – προσοχή: η αγωγή αυτή είναι εναλλακτική. Δεν αντικαθιστά τα φάρμακα ούτε την αγωγή που σας δίνει ο γιατρός σας όπου σε κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένη και μόνο εκείνος ξέρει το ιστορικό σας. Σίγουρα όμως θα βοηθήσει και εσάς και τον γιατρό σας σε περίπτωση που έχετε χαλαρά ούλα. Ενημερώστε τον .

Ζωή Κυροπούλου

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr