Μπύρα! Η φυσική μαγεία στα μαλλιά!!

Μπύρα! Η φυσική μαγεία στα μαλλιά!!

 

Η μπύρα περιποιείται τα μαλλιά σας

Μπορεί να θεωρείτε πως το μέλι, το αυγό και η μαγιονέζα είναι σωτήρια για τα μαλλιά σας αλλά και η μπύρα έχει πάρα πολλά οφέλη που σίγουρα δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα !

Η μπύρα είναι ένα αλκοολούχο ποτό που τα κύρια συστατικά του είναι η βύνη, ο λυκίσκος, η μαγιά μπύρας και το νερό. Η μαγιά που παράγεται δίνει έξτρα όγκο και φυσική γυαλάδα ενώ παράλληλα απομακρύνει αποτελεσματικά τα προϊόντα styling. Οι φυσικές πρωτεΐνες που περιέχει λέγεται ότι τρέφουν τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες βοηθώντας τα να μείνουν υγιή. Επιπλέον, έχει ένα φυσικό συστατικό που είναι γνωστό ως διοξείδιο του πυριτίου. Αυτό είναι ένα ορυκτό το οποίο είναι γνωστό, ότι προσθέτει όγκο στα μαλλιά και κάνει τις τρίχες πιο χοντρές. Άρα, η μπύρα είναι μια καλή επιλογή, όταν θέλετε να έχετε πυκνές τρίχες καθώς και να ενισχύσετε την ανάπτυξης τους. Για να τα ξεβγάλετε με μπύρα, μπορείτε να την ανακατέψετε, σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με ίση ποσότητα νερού και να προσθέσετε δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο, εφόσον θελήσετε να μειώσετε τη μυρωδιά της. Μετά τη χρήση του σαμπουάν και του μαλακτικού, μπορείτε να ξεβγάλετε με την μπύρα και να τα αφήσετε να μουλιάσουν για λίγα λεπτά, πριν τα ξεπλύνετε.

Μπορείτε να το επαναλάβετε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και σύντομα θα δείτε τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και πυκνά και πολύ πιο δυνατά !

www.lamode.gr

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr