Φτιάξτο μόνη σου: Φυσική μάσκα για σύσφιξη! Με αποτελέσματα express!

Φτιάξτο μόνη σου: Φυσική μάσκα για σύσφιξη! Με αποτελέσματα express!

Ιλιάδα Κλάγκου

Φτιάξτο μόνη σου: Φυσική μάσκα για σύσφιξη!

Για αυτή τη μάσκα θα χρειαστούν κάποια φυσικά συστατικά που δεν υπάρχουν στην κουζίνα σας, αλλά τα οποία αξίζει να πάρετε γιατί θα τα αξιοποιήσετε και σε άλλες συνταγές ομορφιάς.

Φορέστε τη μάσκα κάθε φορά που θέλετε να τονώσετε και να συσφίξετε την επιδερμίδα σας γρήγορα και με γυσικό τρόπο. Η άργιλος καθαρίζει το δέρμα από ρύπους και σμήγμα ενώ η πρωτείνη που περιέχει το ασπράδι του αυγού συσφίγγει την επιδερμίδα (προσωρινά).

Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές λευκή άργιλο

1 κουταλια κορν φλάουρ

1 ασπράδι αυγού

1 σταγόνα έλαιο χαμομηλιού

Πώς θα την ετοιμάσετε: βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπωλ και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς το ασπράδι του αυγού και να ενσωματωθει με τα υπόλοιπα συστατικά. Απλώστε τη σε καθαρό, στεγνό πρόσωπο. Αν το μείγμα σας βγει πολύ σφιχτό, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο αφέψημα χαμομηλιού. Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει πάνω στο πρόσωπό σας και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Αν και το μείγμα μπορεί να μείνει στο ψυγείο μέχρι 1 εβδομάδα, σας προτείνουμε να το ετοιμάζετε φρέσκο κάθε φορά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Και βέβαια, μην ξεχνάτε να δοκιμάζετε κάθε φορά τη συνταγή ομορφιάς που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό του χεριού σας, για να είστε σίγουρες πως δεν είστε αλλεργική σε κάποιο συστατικό της.

www.queen.gr

Λευκός άργιλος απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr