Έξυπνα μυστικά για πολύ εύκολο αδυνάτισμα

Έξυπνα μυστικά για πολύ εύκολο αδυνάτισμα

 

 

Το εύκολο αδυνάτισμα δεν χρειάζεται κόπο και φυσικά δεν πρέπει να πεινάσετε για να καταφέρετε να χάσετε κιλά! Αρχικά μειώστε λίγο την ποσότητα των γευμάτων σας και σιγά σιγά συνεχίστε να τη μειώνετε αυξάνοντας παράλληλα τα γεύματα και σνακ μέσα στην ημέρα.

Για γρήγορο αδυνάτισμα κόψτε τα λιπαρά. Αφαιρέστε το λίπος από το κρέας και την πέτσα από το κοτόπουλο. Μη χρησιμοποιείτε τηγάνι ή φριτέζα, μειώστε το βούτυρο με ελαιόλαδο και αποφύγετε να συνοδεύσετε τα γεύματα με μαγιονέζα ή κρέμα γάλακτος.

Το αδυνάτισμα απαιτεί μπαχάρια και καυτερές προσθήκες ! Οι φρέσκες πιπεριές, το κόκκινο πιπέρι ή το καγιέν προσθέτουν πικάντικη γεύση χωρίς καθόλου νάτριο, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Οι ερευνητές θεωρούν ότι η υπερβολική κατανάλωση αλατιού, αυξάνει την παραγωγή ινσουλίνης στον οργανισμό, της ορμόνης που μετατρέπει τη ζάχαρη σε λίπος.

Προτιμήστε τα μύδια, τα οποία χρειάζονται καθάρισμα, ή ένα μεγάλο ψάρι, γιατί θα το ξεκοκαλίζετε για ώρα. Πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική έδειξαν πως οι άνθρωποι που τρώνε γρήγορα χρειάζονται τον τριπλάσιο χρόνο για να χορτάσουν από εκείνους που τρώνε αργά.

Προσοχή στο αλάτι και στη ζάχαρη, τόσο στα φαγητά όσο και στα ροφήματα. Ιδανικά προσπαθήστε όσο μπορείτε να τα αποφύγετε εντελώς σε καθημερινή βάση, αλλιώς όσο λιγότερη ποσότητα σε εβδομαδιαία βάση τόσο καλύτερα για εσάς και το σώμα σας.

Λύσεις για το αδυνάτισμα απο τα μυστικά ομορφιάς.

Λύσεις για την κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr