Πως να φτιάξεις μόνη σου 5 σπιτικές κρέμες νυχτός για υπέροχο δέρμα!

Πως να φτιάξεις μόνη σου 5 σπιτικές κρέμες νυχτός για υπέροχο δέρμα!

 

Κορίτσια μου αγαπημένα, όλες θέλουμε να έχουμε πάντα ένα λαμπερό δέρμα κάθε πρωί που ξυπνάμε. Ο καλύτερος τρόπος για το εξασφαλίσουμε αυτό είναι με μπόλικο νερό και φυσικά μια καλή κρέμα νυχτός για το πρόσωπο. Γιατί όσο και να το κάνεις μια κρεμούλα το βράδυ πριν τον ύπνο- είτε για ενυδάτωση, είτε αντιρυτιδική, είτε επανόρθωσης- τη χρειαζόμαστε. Το κακό είναι ότι οι φαρμακευτικές κρέμες είναι ακριβούτσικες και το πορτοφόλι πολλές φορές δεν αντέχει.

Μη μου ανησυχείς γιατί εδώ σου έχω σπιτικές DIY κρέμες νυχτός για υπέροχο δέρμα. Τι νόμιζες έτσι θα σε άφηνα; 5 εκπληκτικές κρέμες που αξίζει να τις δοκιμάσεις γιατί είναι άκρως φυτικές, απαλές για το δέρμα και κάνουν δουλίτσα. Ετοίμασε ότι άδειο βαζάκι έχεις από παλιές κρέμες να το γεμίσεις με την σπιτική κρέμα που θα φτιάξεις.

Κρέμα αντιγήρανσης από αβοκάντο

Τα υλικά που θα χρειαστείς: 1 ώριμο αβοκάντο, 1 αυγό και μισή κούπα γιαούρτι. Βάλε το αβοκάντο σε ένα μπολ και από πάνω ρίξε το αυγό και το γιαούρτι. Ανακάτεψε καλά. Εφάρμοσε 2 φορές την εβδομάδα. Χάρη στο αβοκάντο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, το δέρμα μου θα παραμένει σφριγηλό και απαλό κάθε πρωί που ξυπνάς. Άπλωσε την κρέμα και πέσε για ύπνο. Τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά!

Κρέμα από βούτυρο κακάο για τις ρυτίδες

Τα υλικά που θα χρειαστείς: 2κ.σ βούτυρο κακάο, 1κ.σ ελαιόλαδο και 1κ.σ λάδι καρύδας. Ανακάτεψε τα όλα μαζί σε ένα μπολάκι και άφησε το για λίγα λεπτά να “καθίσει”. Αν το δέρμα σου έχει ξεκινήσει να “σπάει” και να είναι ξηρό τότε μια κρέμα με βούτυρο κακάο είναι ιδανική. Άπλωσε την κρέμα στο πρόσωπο σου και πέσε για ύπνο. Εφάρμοσε το μείγμα μέχρι 3 φορές την εβδομάδα. Πίστεψε με μια δοκιμή θα σε πείσει!

Κρέμα αποτοξίνωσης από πράσινο τσάι

Τα υλικά που θα χρειαστείς: 1κ.σ εκχύλισμα από πράσινο τσάι, 1κ.σ αμυγδαλέλαιο, 1κ.σ αιθέριο έλαιο(της προτίμησης σου), 1 κ.σ χυμό αλόη βέρα, 1κ.σ κερί μέλισσας.

Βάλε το αμυγδαλέλαιο και το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί για να λιώσουν. Αφού λιώσουν βγάλε τα από τη φωτιά και πρόσθεσε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε. Βάλε την κρέμα στο ψυγείο και διατήρησε την εκεί. Είναι η ιδανική κρέμα για το πρόσωπο σου μετά από μια μεγάλη μέρα στους δρόμους, στο τρέξιμο και το καυσαέριο. Μπορείς να την χρησιμοποιείς και κάθε βράδυ αν θες.

Ενυδατική κρέμα από ελαιόλαδο

Τα υλικά που θα χρειαστείς: 1/2 κ.σ ελαιόλαδο, 2κ.σ λάδι καρύδας, 1κ.σ κερί μέλισσας,2 κάψουλες από βιταμίνη Ε. Σε μπεν μαρί λιώσε το λάδι καρύδας και το κερί μέλισσας. Θρυμμάτισε την βιταμίνη Ε και πρόσθεσε την στο μείγμα. Απόσυρε από τη φωτιά και πρόσθεσε και το ελαιόλαδο. Διατήρησε την κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου. Απίστευτα αναζωογονητική ενυδατική κρέμα που μπορείς να την χρησιμοποιείς κάθε βράδυ και να σηκώνεσαι με άκρως ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Αναζωογονητική κρέμα από γάλα

Τα υλικά που θα χρειαστείς: 1κ.σ κρέμα γάλακτος, 1κ.γ ροδόνερο, 1 κ.γ ελαιόλαδο και 1κ.γ γλυκερίνη. Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχεις ένα παχύ, κρεμώδες μείγμα. Άπλωσε την κρέμα το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο και απόλαυσε τη δροσιά και τη φρεσκάδα που θα σου προσφέρει. Το πρωί που θα σηκωθείς θα νιώθεις το πρόσωπο σου ανάλαφρο και δροσερό! Δες ακόμα πως να φροντίσεις σωστά την ξηρή επιδερμίδα!

www.ediva.gr

Βούτυρο Κακάο
Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Έλαιο καρύδας για την ομορφιά
Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!
Ροδόνερο. Το αρχαιότερο καλλυντικό.
Υγρή γλυκερίνη για υπέροχα καλλυντικά.
Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr