Πως θα φτιάξεις δικό σου γαλάκτωμα καθαρισμού, με 2 μόνο υλικά. Φωτεινή επιδερμίδα, σούπερ αντιγηραντικό! Δέρμα λαχταριστό σαν ροδάκινο

Πως θα φτιάξεις δικό σου γαλάκτωμα καθαρισμού, με 2 μόνο υλικά. Φωτεινή επιδερμίδα, σούπερ αντιγηραντικό! Δέρμα λαχταριστό σαν ροδάκινο

 

 

Για δέρμα λαχταριστό σαν ροδάκινο, δημιουργήστε και απολαύστε αυτήν την συνταγή ομορφιάς για τον καθαρισμό του δέρματος σας. Πολυβιταμινούχα, γεμάτο καλλυντικές και καθαριστικές ιδιότητες θα δημιουργήσει την επιδερμίδα των ονείρων σας κυριολεκτικά από τον πάγκο του μανάβη.
Θα δώσει στην επιδερμίδα σας φυσική βιταμίνη α θα την κάνει λεία και λαμπερή σα βρεφική.

Θα χρειαστείτε:

150 ml γάλα πλήρες
2 κουταλιές της σούπας ξεφλουδισμένο φρέσκο ροδάκινο σε κομματάκια.

Πως θα παρασκευάσετε το σπιτικό σας γαλάκτωμα.

Απλά θα ρίξετε το γάλα σας πάνω στο ροδάκινο και θα το αφήσετε εκεί 8 ώρες ώστε να μουλιάσει και να απελευθερώσει τις ιδιότητες του. Όταν περάσουν οι 8 ώρες, θα σουρώσετε το γάλα σας , θα στραγγίξετε τα κομματάκια και θα  βάλετε το εμπουτισμένο γάλα σας στο ψυγείο. Αυτή είναι η βασική σούπερ συνταγή που δημιουργεί τέλειο και πανάκριβο αποτέλεσμα. Μπορείτε να την αφήσετε ως έχει και να την απολαύσετε.
Εάν όμως θέλετε να την «πειράξετε» έχετε αυτή την δυνατότητα αρκεί να επιστρατεύστε τη φαντασία και την όρεξη σας ώστε να μαγειρέψετε το καλλυντικό σας όπως εσείς θέλετε. Βάλτε μπροστά την δημιουργικότητα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε αν θέλετε να εμπλουτίσετε το γαλάκτωμα σας με λίγες στάλες μέλι και 3 σταγόνες βιταμίνη ε που δρα και ως φυσικό συντηρητικό ενώ φιλτράρει και την επιδερμίδα προστατεύοντας την από την φωτογήρανση. Απολαύστε αυτή την συνταγή, χαρείτε την και αν θέλετε να την εμπλουτίσετε και με την δική σας φαντασία προσθέτοντας και άλλα υλικά μπορείτε να το κάνετε. Όταν καθαρίζετε το δέρμα σας το βράδυ με αυτό το γαλάκτωμα, καλό είναι να μην το αφαιρέσετε αναπλάθει τα κύτταρα και τα αναζωογονεί.

Το ροδάκινο θρέφει την επιδερμίδα με πυρίτιο και τροφοδοτεί την ανάπτυξη της κυτταρίνης.

Σημείωση: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κομματάκια ροδάκινου ως πίλινγκ σε πρόσωπο και χέρια. Τίποτα δεν πάει χαμένο!

Ζωή Κυροπούλοτ

Πηγή: www.egosimos.gr

Ροδακινέλαιο. Αναγέννηση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr