Για αρυτίδωτο σφιχτό λαιμό χωρίς σπασίματα βάλτε ελαιόλαδο και μέλι!

Για αρυτίδωτο σφιχτό λαιμό χωρίς σπασίματα βάλτε ελαιόλαδο και μέλι!

 

Όλες ονειρευόμαστε ένα άψογο λαιμό και παρόλο που δίνουμε περισσότερη σημασία στο πρόσωπο, γνωρίζουμε ότι οι φθορές της ηλικίας αποτυπώνονται τελικά με μεγαλύτερη σκληρότητα πάνω σε έναν παραμελημένο λαιμό.

Υπάρχουν όμως φυσικές λύσεις που αναγεννούν τα δέρμα και το συντηρούν στην νεότητα του με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται ο λαιμός να γεράσει και κυρίως όχι να κακογεράσει. Ακολουθείστε αυτήν την συνταγή κρέμας που αποτελεί εξαιρετική τροφή για την περιοχή του λαιμού και αυξάνει την πυκνότητα του δέρματος στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εξαιτίας όλων αυτών ιδιοτήτων της μπορεί να φορεθεί και στην περιοχή του στέρνου, το περίφημο ντεκολτέ, για τέλειο φινίρισμα και πάντα λαμπερό αποτέλεσμα ομορφιάς. Γυρίστε τον χρόνο πίσω με αυτή την απλή και οικονομική συνταγή.

Τα μόνα υλικά ομορφιάς που θα χρειαστείτε για την κρέμα σας είναι:

-2 1/2 κουταλιές ρευστό μέλι

-2 1/2 κουταλάκια ελαιόλαδο

-2 κρόκους αυγού
-3 σταγόνες βιταμίνη ε

Το μόνο που έχετε να κάνετε…

…είναι να ανακατέψετε τα υλικά σας καλά. Έπειτα φυλάτε την κρέμα σε ένα βαζάκι στο ψυγείο. Θα πρέπει να την αφήσετε εκεί για 24 ώρες πριν την χρησιμοποιήσετε. Αφού περάσει το 24ωρό, την απλώνετε στον λαιμό και κάνετε ελαφρύ μασάζ. Μετά από 20 λεπτά αφαιρείτε την παραπανίσια κρέμα μ’ ένα χαρτομάντιλο.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr