Φτιάξε το δικό σου εναλλακτικό φάρμακο  για να μην πονάς από τα αρθριτικά!

Φτιάξε το δικό σου εναλλακτικό φάρμακο για να μην πονάς από τα αρθριτικά!

 

 

Είναι γνωστές οι ιαματικές ιδιότητες του σκόρδου. Περιέχει ως γνωστόν αιθέριο λάδι με αντιβιοτικές ιδιότητες. Τα σωτήρια στοιχεία του: ( αλλισίνη – Γκαρλισίνη) θειάφι, ιώδιο, Πυρίτιο, Σελήνιο, Μαγνήσιο, και Αλλιστατίνες (που νικούν τον σταφυλόκοκκο).

Απασχολεί πλέον διεθνώς την επιστημονική κοινότητα η οποία φέρνει συνεχώς καινούργια στοιχεία από εκτεταμένες έρευνες χωρίς να παραβλέπεται και η σπουδαία αντικαρκινική του δράση. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι το σκόρδο αποτελεί ίσως την πιο ισχυρή λύση για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ειδικά στις εντατικές όπου το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αυτή η σούπερ τροφή λοιπόν, μπορεί να σε ανακουφίσει από τους αρθριτικούς πόνους ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή.

Παίρνετε 3 σκόρδα και τα χτυπάτε για να λιώσουν. Θα προκύψει ένας πολτός που θα τον εμποτίσετε με ένα λίτρο καθαρό οινόπνευμα. Το μπουκάλι μέσα στο οποίο θα μουλιάσετε τα σκόρδα σας, θα πρέπει να κλείνει πάρα πολύ καλά. Κατόπιν παίρνουμε αυτό το μπουκάλι και το αφήνουμε σε σημείο τέτοιο, ώστε να το βλέπει ο ήλιος. Αφήνουμε να περάσουν 15 ημέρες και μετά μπορούμε ελεύθερα να το χρησιμοποιήσουμε για τους πόνους των αρθριτικών μας. Κάνουμε πάντα επαλείψεις στα σημεία ή στο σημείο του πόνου. Κάθε φορά πριν την χρήση μην ξεχνάτε να ανακινείτε καλά το μπουκάλι.

Σημείωση: μην ξεχνάτε ποτέ πως οι εναλλακτικές θεραπείες δεν αντικαθιστούν τα φάρμακα ούτε τον γιατρό σας. Ρωτήστε τον –ενημερώστε τον πριν από κάθε εναλλακτική πράξη.

Ζωή Κυροπούλου
Πηγή: www.egoismos.gr

Βότανα απο τα μυστικά ομορφιάς.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr