Φτιάξτε μόνες σας μια σούπερ αντιγηραντική κρέμα ματιών με βιταμίνη Ε !

Φτιάξτε μόνες σας μια σούπερ αντιγηραντική κρέμα ματιών με βιταμίνη Ε !

 

 

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης Ε για την υγεία μας και κυρίως για την επιδερμίδα μας. Η ωφέλιμη αυτή βιταμίνη, μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς συμμάχους όλων των γυναικών στη μάχη κατά της γήρανσης της επιδερμίδας αλλά και στην προστασία της από την καθημερινή φθορά και τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία!!

Πολλά καλλυντικά περιέχουν μια ποσότητα της βιταμίνης E, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την παρασκευή ενός φυσικού καλλυντικού από τα χεράκια σας– μιας κρέμας που θα σβήσει κάθε σημάδι του χρόνου από την περιοχή των ματιών σας! Αν λοιπόν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία σε κρέμες, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή με μόλις 2 υλικά και δεν θα χάσετε!

Για την κρέμα ματιών θα χρειαστείτε:
1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας
6-8 κάψουλες βιταμίνη Ε

Η προετοιμασία της είναι πολύ απλή και γρήγορη.
Σε ένα γυάλινο μπολ ρίξτε το λάδι καρύδας. (Μπορείτε αν θέλετε να το ζεστάνετε στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 15 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να μην είναι παχύρευστο.) Έπειτα, χρησιμοποιήστε μια καρφίτσα (φροντίστε να την αποστειρώσετε πιο πριν) και τρυπήστε τις κάψουλες βιταμίνης Ε. Αδειάστε το εσωτερικό τους στο γυάλινο μπολ με το λάδι καρύδας και ταυτόχρονα ανακατέψτε πολύ καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα 2 υλικά.Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο για περίπου μια ώρα, έως ότου το μίγμα αποκτήσει στερεή μορφή. Στη συνέχεια, βγάλτε το από το ψυγείο και διατηρήστε το στο εξής σε θερμοκρασία δωματίου.
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από αυτήν την αντιγηραντική κρέμα στην περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια σας λίγο πριν κοιμηθείτε. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα και το πρωί 10 λεπτά πριν βαφτείτε!

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για επιδερμίδες που είναι έντονα αφυδατωμένες και ξηρές!

www.queen.gr

Βιταμίνη Ε για τη διατήρηση της νεότητας.

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr