Το βότανο που θα κάνει τα μαύρα ή καστανά μαλλιά σου να λάμψουν εκτυφλωτικά!

Το βότανο που θα κάνει τα μαύρα ή καστανά μαλλιά σου να λάμψουν εκτυφλωτικά!

 

Αν θέλεις να τονώσεις τις τρίχες σου ώστε να μην είναι αδύναμες αλλά στιλπνές ή να τονίσεις το χρώμα των καστανών η μαύρων μαλλιών σου, χρησιμοποίησε το μαύρο τσάι.

Η παρακάτω συνταγή, θα τα κάνει υπέροχα λαμπερά! Δεν θα απολαύσεις όμως μόνο λαμπερό χρώμα αλλά και δυνατά μαλλιά. Επίσης θα τα μακρύνεις εντατικότερα. Το μαύρο τσάι τονίζει το μαύρο ή σκούρο χρώμα των μαλλιών και είναι ένα θαυμάσιο βότανο ακόμη και για την πτώση των μαλλιών. Επαναφέρει με λίγα λόγια χωρίς υπερβολές, τα μαλλιά στο ύψος τους.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας επίσης που υπάρχει και αυτό στην μίξη σου, ενισχύει την λάμψη και το άρωμα των μαλλιών σου. Το αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών και τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων όπως στην απώλεια τρίχας , ακόμη και στην αλωπεκία ή την πιτυρίδα!

Το κυριότερο όμως αυτής της συνταγής εξαιτίας των δύο υλικών της, είναι ότι θα ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη φυσικότητα τους.

Υλικά
1 κούπα (200ml) μαύρο τσάι
2 σταγόνες αιθέριο λεβάντας.

 

Χρήση:

Ανακατεύεις τα υλικά σου και ξεπλένεσαι με αυτό το τσάι. Δεν το αφαιρείς με νερό αλλά το αφήνεις. Ακολούθως σκουπίζεις τα μαλλιά σου και συνεχίζεις τις εργασίες στην κουπ σου όπως συνηθίζεις κάθε φορά. Θα ανακαλύψεις ότι θα στρώνουν τα μαλάκια σου πολύ καλύτερα ενώ θα λάμπουν από υγεία και ομορφιά. Απόλαυσε τα!

Λεβάντα απο τα μυστικά ομορφιάς

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr