Βότανα μόνο για άνδρες: Προλαμβάνουν καρκίνο και λοιμώξεις

Βότανα μόνο για άνδρες: Προλαμβάνουν καρκίνο και λοιμώξεις

 

Τα φυτικά βότανα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία και τη θεραπεία του προστάτη.

Τα φυτικά βότανα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία και τη θεραπεία του προστάτη.

Δείτε ποια είναι τα βότανα που κάθε άνδρας πρέπει να γνωρίζει.

1. Γύρη μέλισσας: Εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται κατά της υπερτροφίας του προστάτη. Παράλληλα, ενισχύει την ερωτική απόλαυση και περιορίζει τον πόνο κατά την ενούρηση.

2. Phellodendron amurense: Κινέζικο βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και 2.000 χρόνια για τη θεραπεία παθήσεων του ουροποιητικού. Εργαστηριακές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι προλαμβάνει τις συσπάσεις του αδένα του προστάτη, διευκολύνοντας την ενούρηση.

3. Pygeum africanum: Αφρικανικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην Ευρώπη. Έχει δοκιμαστεί σε περισσότερους από 1.500 άνδρες και έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό ενάντια στην αυξημένη ροή ούρων.

4. Σερενόα (Serenoa repens/Saw palmetto): Είναι το πιο γνωστό βότανο για την καλή υγεία του προστάτη. Περιέχει το αμινοξύ τυραμίνη, το οποίο χαλαρώνει τους ιστούς γύρω από τον προστάτη και επιτρέπει την καλύτερη ροή των ούρων. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην πρόληψη του οιδήματος έπειτα από επέμβαση προστάτη.

5. Άγριος βασιλικός (Ocimum gratissimum): Έχει αντικαρκινική δράση και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων από παράσιτα. Το εκχύλισμα του φυτού σταματά την εξάπλωση του καρκίνου.

6. Saussurea involucrata: Το φυτό από το Θιβέτ χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη θεραπεία του κρυολογήματος. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα έδειξαν ότι προλαμβάνει το καρκίνο του προστάτη.

www.onmed.gr

Σερενόα.. Βότανο για τον προστάτη και την ανδρική λίμπιντο.

Epimedium macun 240g φυτικό αφροδισιακό σε σούπερ τιμή!

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr