Φτιάξε το πιο τέλειο νερό για να στεγνώσεις, για αδυνάτισμα, για χοληστερίνη, ζάχαρο και κατάθλιψη!

Φτιάξε το πιο τέλειο νερό για να στεγνώσεις, για αδυνάτισμα, για χοληστερίνη, ζάχαρο και κατάθλιψη!

 

Για το καταπληκτικό αυτό νερό θα χρειαστείς:

-10 ίνες από κρόκο Κοζάνης.
-1 λίτρο νερό σε γυάλινο μπουκάλι.

Τρόπος παρασκευής:

Βάζουμε τις δέκα κλωστές από το κρόκο Κοζάνης μέσα στο γυάλινο δοχείο μας και περιμένουμε περίπου στα 20 λεπτά μέχρι ο κρόκος να βγάλει αυτό το υποκίτρινο ή ροζ χρώμα. Τότε είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσουμε.

Τρόπος χρήσης.

Αφού φάτε το πρωινό ή το γεύμα σας φτιάχνεται κατά προτίμηση ένα φλιτζάνι ενισχυμένο πράσινο τσάι και ρίχνεται μέσα από 2 έως και 3 κουταλιές από αυτό το νερό και πίνεται μαζί με το τσάι σας.

Συχνότητα: έως 3 φορές την ημέρα. Πρωί μεσημέρι βράδυ.

Εάν είναι βράδυ για να επιτύχετε λιποδύαλιση χωρίς όμως να πάρετε την ενέργεια του πράσινου τσαγιού, μπορείτε να προσθέσετε τις κουταλιές σας στο χαμομήλι σας για όμορφο ύπνο.
Επίσης από αυτό το νερό ρίχνετε στο φαγητό της οικογένειας ως πρόληψη για την καλή υγεία των μελών της (2 κουταλιές της σούπας μέσα στο φαγητό αρκούν)

Φύλαξη:
Το φυλάτε στο ψυγείο για την επόμενη χρήση.

Τα οφέλη.

Η συγκεκριμένη επιλογή ροφήματος ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ενισχύει τη μνήμη, είναι ενάντια στον καρκίνο, είναι η ασπίδα της καρδιάς,κατεβάζει την χοληστερίνη, το ζάχαρο, καίει το λίπος, ανεβάζει την καλή χοληστερίνη ενώ αυξάνει την αισιοδοξία γι αυτό και είναι εξαιρετικό αντικαταθλιπτικό, παράλληλα βοηθά την πέψη, το αναπνευστικό και τέλος τονώνει ευχάριστα καθώς καθαρίζει την σκέψη και πετάει τα πνευματικά σκουπίδια.

Μυστικό οικονομίας.: Παρόλο που ως γνωστόν ο κρόκος Κοζάνης είναι ακριβός (γύρω στα 3.50 το κουτάκι) , η χρήση του με αυτό τον τρόπο σας βγαίνει πάμφθηνα. Δεν επιβαρύνετε καθόλου τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει Θα κάνει μήνες για να εξαντληθεί ολόκληρη η ποσότητα του ενώ στο μεταξύ εσείς θα έχετε επωφεληθεί από όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του.

Μυστικό ομορφιάς: γίνεται και νερό ομορφιάς. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας το χρησιμοποιείτε σαν λοσιόν που τονωνεί το δέρμα  αλλά και απαλλάσσει από την ακμή. Με την συχνή χρήση το πρόσωπο σας θα λάμψει. Αν το ακολουθήσετε ως συνήθεια, λίγο λίγο οι κηλίδες σας μάλιστα θα αποχρωματιστούν.

Σε κάθε περίπτωση ενημερωθείτε από το γιατρό σας και πάρτε την έγκριση του.
Ζωή Κυροπούλου
Πηγή: www.egoismos.gr

Κρόκος Κοζάνης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr