Πως θα πάρεις κολλαγόνο-πως θα πάρεις ασβέστιο και πως βιταμίνη Α τρώγοντας απλά μια σαλάτα.

Πως θα πάρεις κολλαγόνο-πως θα πάρεις ασβέστιο και πως βιταμίνη Α τρώγοντας απλά μια σαλάτα.

 

Μην αφήνετε ποτέ την χωριάτικη σαλάτα ανεκμετάλλευτη! Είναι η καλύτερη αντιγηραντική μάσκα.

Η χωριάτικη σαλάτα δεν είναι μόνο η καλύτερη σούπερ τροφή που τρώγεται και μόνη της (χωρίς δηλαδή να συνοδεύεται από κυρίως γεύμα αφού τα περιέχει όλα), aλλά επίσης καθώς την δημιουργείτε απλά και γρήγορα, μπορείτε να κάνετε για σύσφιξη και λεύκανση προσώπου μια απλή και γρήγορη επάλειψη με μια φέτα ντομάτας και να προσθέσετε ως «σπρέι» σούπερ ενυδάτωσης, μια απλή επάλειψη με μια φέτα αγγουριού. Θα μεταμορφωθείτε καθώς μαγειρεύεται, σαν τις πολυμήχανες Σμυρνιές.

Ακολουθεί η αποτοξίνωση με την χωριάτικη που θα φάμε η οποία αν γίνεται, καλό θα είναι να περιέχει επιπλέον: ρίγανη, κρεμμύδι για καθαρό λαμπερό δέρμα χωρίς ακμή, (η επάλειψη με την ντομάτα συμβάλει και σε αυτό) πιπεριά για βιταμίνη C, τυρί κατσικίσιο για την δίαιτα μας και για την υγεία μας καθώς και 5-6 ελιές για κοτσανάτη δύναμη, βιταμίνη ε και ενίσχυση της καρδιάς. Η χωριάτικη είναι το σούπερ καλλυντικό και από μέσα ως τροφή και από έξω ως επάλειψη.

Αν την συνδυάσετε και με ψάρι (σαρδέλες –σκουμπρί-γάβρο) κάνετε ένα σούπερ διατροφικό μπότοξ χωρίς κόστος παρόμοιο ινστιτούτου. Τα ψάρια αυτά, τα οποία πρέπει να είναι ψητά όχι τηγανιτά είναι πλούσια σε  «λιποδιαλυτές βιταμίνες» A και D και  Ω3 λιπαρά οξέα που κάνουν τη καρδιά μας να χτυπά αγόγγυστα και το δέρμα μας ελαστικό . Και το αδυνάτισμα σας θα επιτύχετε και την υγεία σας θα διατηρήσετε και δεν θα εξαντληθείτε και θα το απολαύσετε!

Εύχομαι να είστε τυχεροί ώστε να αποτοξινώσετε και το βλέμμα σας στην ήσυχη ευθεία του γαλάζιου ορίζοντα της αγαπημένης σας παραλίας. Τελικά δεν θέλει και πολλά ο άνθρωπος για να αποτοξινωθεί και να ομορφύνει έτσι;

Μυστικό 1: αν συνοδεύσετε την σαλάτα σας με ψαράκι σαρδέλας φάτε και τα κόκαλα. Ναι! Δίνουν ανεκτίμητο θησαυρό από ασβέστιο!

Μυστικό 2: μην ψάχνετε για γλυκό φέτος το καλοκαίρι. Κάντε ένα σκέτο ζελέ η αν θέλετε συνδυάστε το με γέμιση από κόκκινα φρούτα (σταφύλια κεράσια μούρα) Ξέρετε γιατί; Γιατί το ζελέ είτε σκέτο είτε συνοδευμένο με τα φρούτα αυτά, θα σας δώσουν πάρα πολύ κολλαγόνο!
Ζωή Κυροπούλου.
Πηγή: www.egoismos.gr

Συμβουλευτείτε  τον γιατρό σας.

 

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr