Πώς μπορεί το ελαιόλαδο να βοηθήσει τα ξηρά σας μαλλιά

Πώς μπορεί το ελαιόλαδο να βοηθήσει τα ξηρά σας μαλλιά

 

Το θαυματουργό συστατικό που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, μπορεί να δώσει λύση στην ξηρότητα.

Πώς μπορεί το ελαιόλαδο να βοηθήσει τα ξηρά σας μαλλιά | in.gr
Ελιάννα Κωφού

Είναι σχεδόν αδύνατο να έχετε ωραία μαλλιά όταν αυτά είναι ξηρά. Δεν είναι μόνο το ότι τα ξηρά μαλλιά είναι επιρρεπή στο σπάσιμο και ότι δείχνουν άτονα λίγο μετά από μια περιποίηση. Τα φριζαρισμένα μαλλιά γίνονται μια σταθερή κατάσταση όταν έχετε ξηρότητα για αρκετό καιρό. Όλα αυτά, μέχρι να ανακαλύψετε τα θαύματα του ελαιόλαδου.

Το ελαιόλαδο είναι ένα βασικό συστατικό στην περιποίηση των μαλλιών, ειδικά των ξηρών. Ορίστε τι μπορεί να κάνει το ελαιόλαδο για τα ξηρά σας μαλλιά:

-Το ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό μαλακτικό μαλλιών. Ως συστατικό περιποίησης μαλλιών, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, καθιστώντας τα πιο διαχειρίσιμα.

-Είναι μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών που βοηθά στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας.

-Οι ενυδατικές ιδιότητές του βοηθούν την επιδερμίδας σας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα, το οποίο βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος.

-Το λάδι ενισχύει τα μαλλιά σας και βελτιώνει την ελαστικότητά τους. Αυτό βοηθά στην πρόληψη ζητημάτων, όπως το σπάσιμο της τρίχας και οι αδύναμες άκρες.

-Λειτουργεί επίσης ως αναστολέας της DHT (διυδροτεστοστερόνης) με αποτέλεσμα τον περιορισμό της τριχόπτωσης και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr