Πως θα γίνεις κούκλα μόνο με λίγη κρέμα γάλακτος! Μάσκα και καθαριστικό προσώπου!

Πως θα γίνεις κούκλα μόνο με λίγη κρέμα γάλακτος! Μάσκα και καθαριστικό προσώπου!

Μάσκα ομορφιάς με κρέμα γάλακτος!

Φτιάξε μόνη σου στο σπίτι τις καλύτερες μάσκες για το πρόσωπο και το λαιμό, με αγνά και φθηνά υλικά. Έτσι αποφεύγεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε προϊόντα του εμπορίου!

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 γρ. μαγειρική σόδα

Το μόνο που έχεις να κάνεις…

Ανακάτεψε την σόδα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει τη μορφή αφρού ξυρίσματος. Προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε ξανά. Άπλωσε την μάσκα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό για 20 λεπτά. Έπειτα ξεβγάλετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Αυτή είναι η γρηγορότερη μάσκα προσώπου και με τα πιο γρήγορα αποτελέσματα, καθώς περιλαμβάνει συστατικά που αφήνουν το δέρμα σου απαλό!

Καθαριστικό προσώπου.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο κρέμες γάλακτος οι οποίες είναι πολύ πηκτές. Προτιμήστε μια τέτοια κρέμα γάλακτος και κάντε την το δικό σας γαλάκτωμα καθαρισμού.

Η διαδικασία:

Απλώνετε στο πρόσωπο σας την κρέμα γάλακτος, κάνετε μασάζ και σκουπίζετε με χαρτί. Τα υπολείμματα του μακιγιάζ αποτυπώνονται αμέσως επάνω στο χαρτί. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να καθαρίσει το πρόσωπο σας εντελώς και δείτε το χαρτί καθαρισμού ολοκάθαρο. Ένα πολύ βαρύ μακιγιάζ φεύγει περίπου στις 7 φορές (επαναλήψεις)

Μυστικό: με συστηματική χρήση της κρέμας γάλακτος, θα δείτε ακόμη και τις κηλίδες να υποχωρούν!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr