Το λάθος που κάνετε στο μακιγιάζ και φαίνεστε μεγαλύτερες σε ηλικία

Το λάθος που κάνετε στο μακιγιάζ και φαίνεστε μεγαλύτερες σε ηλικία

Πολλές γυναίκες δουλεύουν στο πρόσωπό τους, μεγάλη ποσότητα concealer σε μια λανθασμένη προσπάθεια να καλύψουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Αυτό είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε στο μακιγιάζ, καθώς το concealer όταν στεγνώσει, κάνει γραμμές και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις ρυτίδες στο μάτι.

Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να διατηρήσουμε το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένο. Αυτός είναι ο τρόπος να “γεμίσουν” οι ρυτίδες και να φαίνεται πιο απαλή και λεία η επιδερμίδα.

Στη συνέχεια μια ελάχιστη ποσότητα concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μόνο, όπου το δέρμα είναι πιο σκούρο, αρκεί για να δημιουργήσουμε ομοιόμορφη όψη, χωρίς μαύρους κύκλους. Δουλεύουμε το προϊόν τοπικά, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αποχρωματίζοντας της περιοχή. Επίσης καθώς απομακρυνόμαστε από τις εσωτερικές γωνίες, σβήνουμε όσο πιο φυσικά μπορούμε το concealer. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι ειναι υπεβολικό το αποτέλεσμα και το μάτι δείχνει πιο κουρασμένο, από πάνω εφαρμόζουμε ξανά κρέμα ματιών.

jenny.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr