Πως να χρησιμοποιήσετε τα φυτικά έλαια για φυσική ομορφιά;

Πως να χρησιμοποιήσετε τα φυτικά έλαια για φυσική ομορφιά;

 

Τα αιθέρια και φυτικά έλαια χρησιμοποιούνται ευρέως ως εναλλακτικές λύσεις για την ενυδάτωση των μαλλιών, του δέρματος , την καταπολέμηση της ακμής , και την ενίσχυση των νυχιών. Είναι όμως αποτελεσματικά; Μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστείτε διότι το δέρμα του καθενός είναι διαφορετικό , και το σωστό αποτέλεσμα έρχεται ύστερα από την δοκιμή και το λάθος.
Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο αποτελεσματικά φυτικά έλαια για να τα δοκιμάσετε και να αισθανθείτε πιο όμορφες με φυσικό τρόπο.

Έλαιο Χαμομηλιού και Μέντας
Πιθανότατα έχετε στο μυαλό σας το χαμομήλι ως ένα χαλαρωτικό τσάι, όμως το λάδι από την μαργαρίτα διαθέτει χαλαρωτικές ιδιότητες στο δέρμα. Ειδικοί δερματολόγοι θεωρούν πως έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες καταπραΰνουν το δέρμα από ερυθρότητα, ερεθισμό και πιθανότητα μόλυνσης. Το έλαιο της μέντας έχει τις ίδιες καταπραϋντικές ιδιότητες.

Έλαιο Καρύδας
Το ξηρό και σκασμένο δέρμα είναι πιο πιθανό να μολυνθεί και να ερεθιστεί, ενώ είναι επιρρεπές σε αλλεργικές αντιδράσεις. Το λάδι της καρύδας προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ καταπραΰνει τις τραχιές επιφάνειες του δέρματος, που συνήθως συνοδεύονται από έκζεμα.

Σησαμέλαιο
Θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε το στοματικό σας διάλυμα με λάδι; Αν και φαίνεται μοντέρνα ιδέα, αλλά η χρήση λαδιού για να ξεπλύνετε το στόμα σας, είναι μια παλιά θεραπεία για υγιή δόντια και ούλα. Πρόσφατες διεθνείς μελέτες διαπίστωσαν ότι τα «μπουκώματα» με σησαμέλαιο μπορούν να σταματήσουν την εξάπλωση της πλάκας και της ουλίτιδας.

Λάδι ελιάς και έλαιο αβοκάντο
Έχετε λεπτά και εύθραυστα νύχια; Για μια απλή, αποτελεσματική και εντελώς φυσική λύση, απλώστε λάδι ελιάς ή λάδι από αβοκάντο πάνω στα νύχια σας και αφήστε το για όλη την νύχτα. Τα έλαια σταδιακά θα θρέψουν τα νύχια, δίνοντας τους τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που τους λείπουν.
www.stogiatro.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Λάδι χαμομηλιού: Χαμομηλέλαιο! Για ακμή, σκασμένα χέρια, πόνους.απο τα μυστικά ομορφιάς

Λάδι μέντας. Σύσφιξη-τόνωση

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Βρώσιμο λάδι καρύδας 500ml σε σούπερ προσφορά! Σούπερ τροφή!

Έλαιο καρύδας για την ομορφιά 100ml

Σησαμέλαιο. Υπέροχο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr